Tapahtumat → Pakolaisuus, traumat ja kulttuurit psykologin vastaanotolla - KOULUTUS JA SITSIT

Pakolaisuus, traumat ja kulttuurit psykologin vastaanotolla - KOULUTUS JA SITSIT

Ajankohta: 14.10.2017 klo. 11:00

Paikka: Auditorio 2/ Boombox

Tyyppi: BileetJoensuun psykologian opiskelijoiden ainejärjestö Oidipus ry ja Jyväskylän psykologian opiskelijoiden ainejärjestö Stimulus ry päättivät yhdistää voimansa huikean koulutus- ja sitsipäivän merkeissä. Tarjolla on siis ajankohtaista koulutusta päivällä ja ennennäkemättömät, tiivistunnelmaiset sitsit illalla. Itse koulutusosuus on ilmainen ja sitä kuuntelemaan mahtuu noin 200 henkilöä.


Ensimmäinen kouluttaja on psykologi Ferdinand Garoff, joka on työskennellyt mm. Suomen Punaisen ristin kriisikohteissa sekä kidutuksen uhrien ja sodan traumatisoimien kanssa. Toinen kouluttaja on psykologi Marleena Marttio, joka työskentelee pakolais- ja turvapaikanhakijataustaisten asiakkaiden kanssa kotoutumispalveluissa. Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille työkaluja eri kulttuureista tulevien asiakkaiden kohtaamiseen ja myös valmistaa siihen, minkälaisia vakavia traumoja näiden ihmisten elämäntarinoihin voi sisältyä.Illalla sitsataan Musicalla boomboxissa ja sitsien teemana on lastenohjelmat. On siis aika jälleen elää lapsuuden lempiohjelmat ja -hahmot, vain mielikuvitus on rajana! Sitsit maksavat 8 euroa ja hinta sisältää vain ruokailun, joten jokainen on vastuussa omasta holillisesta tai holittomasta nesteytyksestä. Sitsipaikkoja on tällä hetkellä 30 per ainejärjestö, mutta kiintiöitä voidaan tasata ilmoittautuneiden mukaan.

 

Ilmoittautumisen yhteydessä kirjoita lisätietoihin ainejärjestösi ja olisitko halukas majoittamaan tai tarvitsetko majoitusta la-su-väliseksi yöksi. HUOM! Koska sitseille on vain rajallisesti paikkoja, on Stimuluksen sitsikiintiössä etusijalla ne henkilöt, jotka majoittavat joensuulaisia opiskelijakollegojaan. Muuten sitseille päässeet valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, eli mikäli haluat sitseille, kannattaa ilmoittautua mahdollisimman nopeasti. :)

 

Jos haluat ilmoittautua vain koulutukseen, linkki löytyy tästä: http://stimulus.fi/ilmoittautuminen.php?tid=521 ja jos ilmoittaudut sekä koulutukseen että sitseille linkki löytyy tästä: http://stimulus.fi/ilmoittautuminen.php?tid=547.

 

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA perjantaina 22.9. Klo: 12:00. Ilmoittautuminen koulutukseen on auki 8.10. klo: 12:00 asti, mutta sitseille vain 29.9. Klo: 12:00 asti.

 

Sitseille pääsystä, majoituksesta yms. lähetetään ilmoittautuneille viesti. Jos olet ilmoittautunut pelkkään koulutukseen, sinulle lähetetään viesti vain jos olet ilmoittanut tarjoavasi tai haluavasi majoitusta.Päivän ohjelma:


Koulutus Agoralla (Mattilanniemi 2) Auditorio 2
11:00 - 13:00 Ferdinand Garoff: Vakava trauma ja siitä selviytyminen psykologin työssä
13/13:30 - 15:00 Marleena Marttio: Pakolainen psykologin asiakkaana


19:00 - 22:00 Sitsit Musicalla, M-rakennus (Seminaarinkatu 15) boomboxissa (pääovista heti vasemmalle).

22:00 Jatkot Escapessa (Kauppakatu 32)

 

Tapahtumasta tiedottaminen tapahtuu pääasiallisesti facebookin kautta, mutta seurailethan sähköpostiasi etenkin jos olet aikeissa majoittaa tai majoittua. :)  Jos sinulla ilmenee jotain kysyttävää, voit esittää kysymyksesi joko tähän facebook-tapahtumaan tai ottaa yhteyttä tapahtumasta vastaaviin henkilöihin facebookissa tai sähköpostitse:

Stimulus: Jenni Aronen tapahtumat@stimulus.fi
Oidipus: Toni Saari tonsaa(at)student.uef.fi

 

MITÄ: Stimuluksen ja Oidipuksen koulutus- ja sitsipäivä

MISSÄ: Koulutukset Agoralla, sitsit Musicalla Boomboxissa

MILLOIN: 14.10. Koulutus alkaa klo: 11 ja sitsit klo: 19

MIKSI: Koska nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kouluttautumaan ja juhlimaan tulevien kollegojen kanssa ;)

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 59/60 henkilöä

Alfred J. Kwak
Joonas
Miki
Kaisa
Emilia
Katja
he
Lisa
Minni
ronja
Natalia Veid
Noora
Julia
Laura Liinamaa
Erika
Milja
Niina Maaskola
Sall
Paula Koistinen
Julia haarala
Puttepossu
Kristiina Mikkonen
Noora Hattunen
Sara
Elina Yli-Nikkola
Riikka lindholm
Sonja
Jenna Pekkarinen
Tommi Pääkkönen
Katariina Lehtiniemi
Ansq
marge
Tenho Kokko
Julia
Henni Peltonen
Aino Jokinen
Neeal
Ellinoora Myllymäki
Justiina Ilkka
Elina Jäntti
Heidi Huovinen
Sara Kotilainen
Laura-Kaisa Karjalainen
Mari
Aada Jankko
Noora Sopanen
Reetta Pöntinen
Nana
Sössö
Anu Kokkonen
Rosa
Hanna
Hanna
Iris
Henna
Oona
tinders
Johanna Talsi
Nea