Tapahtumat → Pakolaisuus, traumat ja kulttuurit psykologin vastaanotolla - VAIN KOULUTUS

Pakolaisuus, traumat ja kulttuurit psykologin vastaanotolla - VAIN KOULUTUS

Ajankohta: 14.10.2017 klo. 11:00

Paikka: Auditorio 2

Tyyppi: Muu tapahtumaJoensuun psykologian opiskelijoiden ainejärjestö Oidipus ry ja Jyväskylän psykologian opiskelijoiden ainejärjestö Stimulus ry päättivät yhdistää voimansa huikean koulutus- ja sitsipäivän merkeissä. Tarjolla on siis ajankohtaista koulutusta päivällä ja ennennäkemättömät, tiivistunnelmaiset sitsit illalla. Itse koulutusosuus on ilmainen ja sitä kuuntelemaan mahtuu noin 200 henkilöä.


Ensimmäinen kouluttaja on psykologi Ferdinand Garoff, joka on työskennellyt mm. Suomen Punaisen ristin kriisikohteissa sekä kidutuksen uhrien ja sodan traumatisoimien kanssa. Toinen kouluttaja on psykologi Marleena Marttio, joka työskentelee pakolais- ja turvapaikanhakijataustaisten asiakkaiden kanssa kotoutumispalveluissa. Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille työkaluja eri kulttuureista tulevien asiakkaiden kohtaamiseen ja myös valmistaa siihen, minkälaisia vakavia traumoja näiden ihmisten elämäntarinoihin voi sisältyä.Illalla sitsataan Musicalla boomboxissa ja sitsien teemana on lastenohjelmat. On siis aika jälleen elää lapsuuden lempiohjelmat ja -hahmot, vain mielikuvitus on rajana! Sitsit maksavat 8 euroa ja hinta sisältää vain ruokailun, joten jokainen on vastuussa omasta holillisesta tai holittomasta nesteytyksestä. Sitsipaikkoja on tällä hetkellä 30 per ainejärjestö, mutta kiintiöitä voidaan tasata ilmoittautuneiden mukaan.

 

Ilmoittautumisen yhteydessä kirjoita lisätietoihin ainejärjestösi ja olisitko halukas majoittamaan tai tarvitsetko majoitusta la-su-väliseksi yöksi. HUOM! Koska sitseille on vain rajallisesti paikkoja, on Stimuluksen sitsikiintiössä etusijalla ne henkilöt, jotka majoittavat joensuulaisia opiskelijakollegojaan. Muuten sitseille päässeet valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, eli mikäli haluat sitseille, kannattaa ilmoittautua mahdollisimman nopeasti. :)

 

Jos haluat ilmoittautua vain koulutukseen, linkki löytyy tästä: http://stimulus.fi/ilmoittautuminen.php?tid=521 ja jos ilmoittaudut sekä koulutukseen että sitseille linkki löytyy tästä: http://stimulus.fi/ilmoittautuminen.php?tid=547.

 

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA perjantaina 22.9. Klo: 12:00. Ilmoittautuminen koulutukseen on auki 8.10. klo: 12:00 asti, mutta sitseille vain 29.9. Klo: 12:00 asti.

 

Sitseille pääsystä, majoituksesta yms. lähetetään ilmoittautuneille viesti. Jos olet ilmoittautunut pelkkään koulutukseen, sinulle lähetetään viesti vain jos olet ilmoittanut tarjoavasi tai haluavasi majoitusta.Päivän ohjelma:


Koulutus Agoralla (Mattilanniemi 2) Auditorio 2
11:00 - 13:00 Ferdinand Garoff: Vakava trauma ja siitä selviytyminen psykologin työssä
13/13:30 - 15:00 Marleena Marttio: Pakolainen psykologin asiakkaana


19:00 - 22:00 Sitsit Musicalla, M-rakennus (Seminaarinkatu 15) boomboxissa (pääovista heti vasemmalle).

22:00 Jatkot Escapessa (Kauppakatu 32)

 

Tapahtumasta tiedottaminen tapahtuu pääasiallisesti facebookin kautta, mutta seurailethan sähköpostiasi etenkin jos olet aikeissa majoittaa tai majoittua. :)  Jos sinulla ilmenee jotain kysyttävää, voit esittää kysymyksesi joko tähän facebook-tapahtumaan tai ottaa yhteyttä tapahtumasta vastaaviin henkilöihin facebookissa tai sähköpostitse:

Stimulus: Jenni Aronen tapahtumat@stimulus.fi
Oidipus: Toni Saari tonsaa(at)student.uef.fi

 

MITÄ: Stimuluksen ja Oidipuksen koulutus- ja sitsipäivä

MISSÄ: Koulutukset Agoralla, sitsit Musicalla Boomboxissa

MILLOIN: 14.10. Koulutus alkaa klo: 11 ja sitsit klo: 19

MIKSI: Koska nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kouluttautumaan ja juhlimaan tulevien kollegojen kanssa ;)

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 76/130 henkilöä

Reeta
Puttepossu
Julia
Enni
Liisa
Sannamari Matveinen
Annariina
Ellu
ah
Hensu
Bettina
Senni u
Pia Saunavaara
Henriikka
sara
Johanna Gizzi
ronja
Haksu
Emmi
Pinja-Roosa
Julio
Sini
Tiina
Emilia
Sandels
Noora
Ronjaa
Eveliina
Emmi
Salla
Tiina
Satu
Emilia
Orama Anni
Mikkoi
Vellu
Katriina Hyrkäs
Anne
Essi Alalusuua
heidi siven
Iina
Piia Niemi
Juhani
Heidi
Veera
Anna
Mira
Anja
vilja niitamo
Elisa
Junttiska
Susanna Särkkä
Essi
Sonia Pirhonen
Annika
Marjaana Honkanen
Mari
Antti
Janina
Marika
Laura
PauliinaS
Juliooo
Anni
Marjukka
emsu
Henna
Sofia Pihlaja
Mimmi
Sanna
Emmi
Vilhelmiina
Susku
Emmi A
Joni
Jenniinainen