Sosiaalinen media

Facebook


Facebook toimii Stimuluksen sosiaalisen median virallisena tiedostuskanavana. Täältä löydät muun muassa ajankohtaiset muistutukset koskien tapahtumiin ilmoittautumista. Löydät Stimuluksen Facebookista tästä linkistä.

Stimuluksella on Facebookissa myös monia keskusteluryhmiä, joista alla on lueteltuna muutamia.

Stimppalaiset
Stimppalaiset -ryhmä on suunnattu koko jäsenistölle ja on vapaa kaikelle keskustelulle maan ja taivaan väliltä. Ryhmästä löydät juttua niin opiskelusta, hauskanpidosta kuin maailmasta puhuttavista asioistakin. Väylä on vapaasti hyödynnettävissä myös muilla tavoin; esimerkiksi lounas- tai leffaseuran metsästämiseen tai inspiroivan mietelauseen jakamiseen.

Stimpan tiedotus
Stimpan tiedotus -ryhmä on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa Stimuluksen toiminta enemmän. Ryhmään päivitetään koonteja eri sektoreiden kokouksista, etsitään palautetta esim. tapahtumien teemoista ja värvätään erilaisiin pienempiin tehtäviin vapaaehtoisia. Näin Stimppalaiset-ryhmä voi pysyä vapaamuotoisempana keskustelualustana mutta kuka tahansa voi halutessaan saada tietää enemmän.

Stimppa liikkuu!
Stimuluksen liikuntaryhmässä keskustellaan liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Liikuntavastaava tiedottaa ryhmässä liikuntatapahtumista, -vuoroista, ja -tutustumiskäynneistä, minkä lisäksi väylää on mahdollista käyttää myös sali- tai lenkkiseuran etsintään tai treenaamisen motivointlauseiden, mielenkiintoisten podcastien ym. postauksessa. Stimppaukko toivoo aktiivista kanssakäyntiä ja tiedonjakoa yhteishenkisen, hyvinvoivan ja liikkuvan ainejärjestön ylläpitämiseksi.

Stimppa musisoi!
Stimuluksen musisointiryhmästä löytyy paikka heille, joille musiikki on sydämen asia. Ryhmässä keskustellaan muun muassa tulevista musiikkitapahtumista ja Jyväskylän musiikkiskenestä. Stimuluksella on tällä hetkellä käytössään bändivuoro Kortepohjassa, jossa musisointi on mahdollista yhdessä Stimppaporukalla!

Retkeilytiimi, Stimulus
Stimuluksen retkeily -ryhmä on tarkoitettu kaikille luonnon ystäville ja luonnossa liikkujille. Ryhmässä suunnitellaan yhdessä muun muassa luontoretkiä. Syksyllä 2016 Retkeilytiimi teki yön yli matkan Evon kansallispuistoon ja retkeilijät nukkuivat yön puolijoukkueteltassa.

Stimuluksen GoodReads-yhteisö

Kirjaryhmä stimppalaisille - jaa, selaa, suosittele! Tässä ryhmässä pääset kurkkimaan, mitä muut stimppalaiset lukevat, arvioimaan muiden lukemia kirjoja ja vaikka järjestämään kirjakerhon tapaamisen!Klikkaa itsesi ryhmien jäseniksi ja liity rohkeasti keskusteluun!


Snapchat


Snappääminen on tällä hetkellä erittäin suosittua ja monilta löytyy kyseessä oleva sovellus omasta älypuhelimestaan. Stimuluksen Snapchatista löydät välähdyksiä muun muassa ainejärjestömme arjesta, kokouksista, miiteistä, opiskelusta ja illanvietoista. Stimuluksen tilin löydät käyttäjänimellä stimulus_ry.


Instagram


Haluatko pysyä kärryillä Stimuluksen tuulista ja samalla osallistua sekä pitää hauskaa? Stimulus on päättänyt yhdistää viihteen ja tiedotuksen Instagramin maailmassa. Kuvien avulla on mahdollista nähdä omin silmin millainen meno on Stimpan tapahtumissa, mitä kulisseissa tapahtuu ja missä stimppaukko milläkin hetkellä seikkailee!

Stimuluksen Instagram -tiliä voi seurata myös netistä. Stimuluksen tilin löydät seurattavaksi nimimerkillä stimulus_ry ja omia kuviasi voit merkitä tiliin hashtagilla #stimulus_ry.

Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus liittää Instagram-kuviinsa Stimuluksen hashtag, jonka jälkeen stimppa-aiheiset kuvat löytyvät yhteisestä hausta. Stimulus julkaisee myös osan hashtagilla merkityistä kuvista ainejärjestön oman tilin kautta.

Stimulus toivoo tilillensä monipuolisia otoksia tapahtumistaan ja psykologian opiskelijan arjesta. Mahdollisimman moni stimppahengessä otettu kuva pyritään julkaisemaan, mutta kuitenkin määrällisesti rajoitetusti, korkeintaan muutama kuva tapahtumaa kohti. Muistathan kuitenkin, että Stimuluksen tili edustaa ainejärjestöä myös sen ulkopuolisille osapuolille, joten kuvien tulisi olla otettu hyvän mauan rajoissa eikä niissä tulisi esiintyä esimerkiksi alkoholia.Stimpan some - meidän näköinen some!


Stimulus haluaa, että somekanavissa julkaistava materiaali on juuri sinun ja kaikkien keltaisten kavereidesi näköistä. Tämän vuoksi palautteen antaminen koskien Stimuluksen somen käyttöä ja sielllä julkaistavaa materiaalia, on erittäin tärkeää. Annathan palautetta, jos mieleesi tulee kehitysideoita tai muuta vastaava. Ota rohkeasti yhteyttä Stimuluksen tiedotusvastaavaan tiedotus@stimulus.fi. :)