YhdenvertaisuusStimuluksen turvallisemman tilan periaatteetKunnioita

Kunnioita toisen itsemääräämisoikeutta, kuten henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa. Älä koske toista ilman lupaa äläkä tee oletuksia esimerkiksi toisten sukupuolesta, taustasta tai ihmissuhteista. Pyydä tarvittaessa tilaa myös itsellesi.


Kuuntele

Ota vastaan uudet aiheet, henkilöt ja näkökulmat ennakkoluulottomasti. Pyri huolehtimaan siitä, että kaikilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun. Älä jyrää muiden mielipiteitä, ja anna puheenvuoro.


Opi

Ota jokainen tilanne mahdollisuutena oppia uutta ja kehittyä. Erehtyminen ja kysyminen on inhimillistä ja sallittua. Muista, ettet voi tietää toisen rajoja kysymättä niitä.


Puutu

Älä jää sivustakatsojaksi, mikäli todistat häirintää tai muuta epäasiallista kielenkäyttöä, käytöstä tai kohtelua.


Pyydä anteeksi

Pyydä anteeksi, jos olet tahallisesti tai tahattomasti loukannut muita.Päivitetty yhdenvertaisuussuunnitelma ja häirintäohjesääntö hyväksyttiin yhdityksen ylimääräisessä kokouksessa 7.12.2022Stimulus ry:n tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaStimulus ry:n häirintäohjesääntöStimuluksen yhdenvertaisuusvastaavat


Yhdenvertaisuusvastaavat toimivat luottohenkilöinä Stimuluksen järjestämissä biletapahtumissa. Heidän tehtävänään on toimia häirintä- ja syrjintätapauksissa sekä huolehtia turvallisen ilmapiirin ylläpitämisestä tapahtumissa. Yhdenvertaisuusvastaaville kerrotut asiat ovat luottamuksellisia.


Yhdenvertaisuusvastaaviin voit olla yhteydessä laittamalla viestiä osoitteeseen yhdenvertaisuus(at)stimulus.fi. Yhdenvertaisuussähköpostia lukevat vain yhdenvertaisuusvastaavat.


Yhdenvertaisuusvastaavat:

  • Anna Koivisto