Tapahtumat → Alumnisitsit: Stimppalaisten kanta

Alumnisitsit: Stimppalaisten kanta

Ajankohta: 26.10.2019 klo. 18:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali

Tyyppi: Bileet”Pahe on eettisesti huono inhimillinen ominaisuus tai luonteenpiirre, paha taipumus.”

-Kielitoimiston sanakirja

 

Meillä kaikilla riittää paheita käännösiskelmästä nauttimisesta Facebookin puskaradioryhmien kommenttien lukemiseen. Nämä ovat kuitenkin paheita, jotka nousevat kahvipöytäkeskusteluissakin esiin, joten näillä sitseillä mennään vielä syvemmälle salaisiin paheisiin. Täällä salaiset paheesi ovat normaaleja ja voit esimerkiksi syödä lusikalla perunajauhovettä (Demi.fi) tai nimitellä kissaasi tyhmäksi (Vauva.fi).

Nämä Lea Pulkkisen salissa 26.10. pidettävät sitsit ovat osa Stimuluksen alumnipäivää, jonka päiväosuuden tiedot ja ilmoittautuminen löytyvät myös tapahtumakannasta (https://stimulus.fi/ilmoittautuminen.php?tid=864). Juomapolitiikka on OPM, eli oma pullo mukaan.

Ilmoittautuminen sitseille aukeaa 30.9. klo 18 ja päättyy 14.10. klo 18. Sitsien hinta on 15€,johon sisältyy lämmin ruoka. Tapahtuma on Stimuluksen kannatusjäsenille ilmainen, mutta vaatii silti ilmoittautumisen. Kirjoita lisätietoihin mahdolliset erityisruokavaliosi. Sitseille on erikseen KePsyn ja alumnien kanta sekä stimppalaisten kanta, joten varmistathan, että ilmoittaudut oikeaan vaihtoehtoon. Sitseille on varattu alustavasti 60 paikkaa, jotka täytetään ensisijaisesti valmistuneilla KePsyn jäsenillä sekä päiväohjelmaan osallistuvilla alumneilla. Mikäli sitseille jää paikkoja, ne täytetään stimppalaisten kannasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, tee se 14.10. mennessä laittamalla viestiä tapahtumat@stimulus.fi.

 

Alumnien ja KePsyn kanta: https://stimulus.fi/ilmoittautuminen.php?tid=865

Stimppalaisten kanta: https://stimulus.fi/ilmoittautuminen.php?tid=910

 

MITÄ: Stimpan Alumnisitsit KePsyn kanssa

MISSÄ: Lea Pulkkisen salissa Agoralla

MILLOIN: 26.10. 18-22

MITÄ MAKSAA: 15€

MITÄ PÄÄLLE: Salainen paheesi ja haalarit, jos sellaiset pyörivät vielä nurkissa

MIKSI: Alumnien kanssa sitsaaminen on mahdollisuus!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.