Tapahtumat → Fuksisitsit - Vanhojen ilmoittautuminen

Fuksisitsit - Vanhojen ilmoittautuminen

Ajankohta: 11.9.2019 klo. 18:00

Paikka: Club Escape

Tyyppi: Bileet”Tämä on pieni askel vanhoille, mutta suuri harppaus fukseille” 

50 vuotta sitten Neil Armstrong lausui kuuluisat sanat astuessaan kuun pinnalle. Tällä kertaa sitsiretkikuntamme matka jatkuu lähikiertolaisemme ohitse etsiessämme niin elinkelpoisia planeettoja kuin älyllistä elämää. Matkalla saattaa tulla vaaroja, joihin kokeneimmatkaan konkarit eivät ole osanneet varautua ja alukseen kaivataankin kokemuksen ohella uutta verta. Kantorakettimme moottorit käynnistetään ravintola Escapessa keskiviikkona 11.9. klo 18.00, eikä tästä kannata missään tapauksessa myöhästyä. Päämääräämme ei voi saavuttaa hetkessä, joten nautittavaksi matkustajille on tarjolla 2 shottia, 2 mietoa, jälkiruokajuoma sekä lämmin ruoka (escapen avaruusmössöä xD). 

Sitsien jatkoina toimivat perinteiset Syyslukukauden Kickstartit Club Escapessa, ja ne kuuluvat sitsilipun hintaan!

Vanhojen ilmoittautuminen sitseille aukeaa 28.8. klo 12 ja päättyy 4.9. klo 12. Ilmoittautumisen yhteydessä kirjoita lisätietoihin otatko alkoholillisen vai holittoman kattauksen, mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot. HUOM! Fukseille ja vanhoille opiskelijoille on erilliset ilmoittautumiskannat, joten tarkistathan että ilmoittaudut oikeaan kantaan! Fuksit ovat näille sitseille etusijalla, ja ilmoittautumisen sulkeuduttua jäljellä olevat paikat täytetään vanhojen kannasta ilmoittautumisjärjestyksessä.


Yleisesti sitseihin ja niiden sääntöihin voi halutessaan tutustua etukäteen Stimppalaisen oppaan avulla, joka löytyy osoitteesta: http://stimulus.fi/opas.php.

Tutustuthan ennen ilmoittautumista myös ilmoittautumisen sääntöihin: http://stimulus.fi/ilmosaannot.php

MITÄ: Stimpan Fuksisitsit!
MISSÄ: Club Escape
MILLOIN: Ke 11.9.. klo 18-22 (Ovet klo 17:30)
MITÄ MAKSAA: 16/10 e (holillinen/holiton)
MITÄ PÄÄLLE: Haalarit (jos omistat) + Avaruus
MIKSI: Koska fuksisitsit on vuoden parhaat sitsit!!!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.