Tapahtumat → Lemmenristeily meets Psykopaatti - DUMPIN ILMOITTAUTUMINEN

Lemmenristeily meets Psykopaatti - DUMPIN ILMOITTAUTUMINEN

Ajankohta: 1.11.2017 klo. 14:00

Paikka:

Tyyppi: BileetHiiohoi ja minttua pullo! Alkaako kuiva ja masentava mannerilmasto väsyttää syksyn pimetessä? Tekisikö mieli haistella hetken ajan raikasta meri-ilmastoa? Aktiiviset merenkävijäainejärjestöt Dumppi ja Stimulus ovat päättäneet tällä kertaa lähteä yhdessä valloittamaan Turun saaristoa. Kohteenamme on siis 23h risteily Turun ja Tukholman välillä. Risteilyn ajankohta on keskiviikko 1.11. – torstai 2.11. Laiva lähtee Turusta klo 20:15 ja palaa Turkuun klo 19:15. Bussin tarkka aikataulu ei ole vielä varmistunut, mutta se lähtee todennäköisesti klo 14-15 välillä, ja palaa Jyväskylään klo 00-01 välillä.

Risteilyn hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan, mutta se on n. 30-40e/hlö. Myös varasijoille kannattaa ilmoittautua, sillä kantaa voidaan vielä kasvattaa, mikäli se tulee täyteen. Hintaan sisältyy bussikuljetus Pohjolan Matkan bussilla Jyväskylä-Turku-Jyväskylä, miniristeily Turusta Tukholmaan 4 hengen B-luokan hytissä sekä haalarimerkki.

Lisämaksusta saa halutessaan lunastaa seuraavia ruokailumahdollisuuksia:

-buffetillallinen ruokajuomineen 33 euroa/hlö

-meriaamiainen 10,50 euroa/hlö

-lounasbuffee ruokajuomineen 25 euroa/hlö

Ilmoita lisätietoja -kohdassa, mikäli haluat jonkin ylläolevista ruokailumahdollisuuksista.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki 20.9. klo 12 – 27.9. klo 23:45 Huomioi myös, että ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi, kun ilmoittautumisaika päättyy. Paikkaa ei voi myöskään myydä eteenpäin 6.10. jälkeen, koska tietoja ei voi enää muuttaa, kun ne on annettu laivayhtiölle. Laivayhtiö tarvitsee jokaisen risteilijän syntymäajan sekä hyttijaot.

Homman helpottamiseksi jokainen matkustaja ilmoittautuu normaalisti kantaan ja jokaisesta hytistä yksi (1) henkilö ilmoittaa muut hytissä olevat henkilöt ja kaikkien hyttiläisten syntymäajat sähköpostilla osoitteeseen tapahtumat@stimulus.fi. Hyttijaot ja syntymäajat täytyy olla lähetettynä 6.10. klo 14 mennessä.

Huomioithan vielä, että Ruotsiin matkustettaessa tulee pyydettäessä pystyä todistamaan henkilöllisyys esim. passilla tai kuvallisella henkilökortilla.

DUMPIN ILMOITTATUMISKANTA: http://stimulus.fi/ilmoittautuminen.php?tid=533

 

STIMPAN ILMOITTAUTUMISKANTA: http://stimulus.fi/ilmoittautuminen.php?tid=532

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.