Tapahtumat → KosmoSPOLiitti 2020 ft. NPV

KosmoSPOLiitti 2020 ft. NPV

Ajankohta: 7.3.2020 klo. 12:00

Paikka: Itämeri

Tyyppi: BileetHIIOHOI maakravut! Kauan odotettu, huikeista huikein KosmoSPOLiitti on täällä taas!

KosmoSPOLiitti järjestetään tänä vuonna 7.-8.3. ja tuttuun tapaan tapahtuma starttaa lauantaina Helsingin yliopistolla luento-osuudella, jonka jälkeen seuraa 22h risteily Helsingistä Tallinnaan. Mukaan ovat tervetulleita kaikki Suomen psykologian opiskelijat ja NPV:n nuoret psykologit. Luethan alla olevan tapahtuman kuvauksen huolella ennen ilmoittautumista. Tervetuloa mukaan laineille!

Tapahtumaan kuuluu siis ennen risteilyä järjestettävä luento, jonka aihe paljastetaan myöhemmin. Luennon jälkeen on mahdollista käydä syömässä ennen laivaan nousua.

Alustava aikataulu:

LA 7.3.

luento iltapäivällä Helsingin yliopistolla
18:30 laiva lähtee Länsiterminaali 1:stä
20:30 Grande-buffet illallinen
22:00 saapuminen Tallinnaan

SU 8.3.

7:00-10:00 Grande-buffet aamiainen
8:00-12:00 mahdollisuus käydä maissa
12:30 laiva lähtee Tallinnasta

Tapahtuman aikataulut ja ohjelma tarkentuvat vielä myöhemmin, joten pysy kuulolla!

Mitä tapahtuma sitten maksaa?

Luento on ilmainen!
Risteilystä maksat hytin hinnan ja joko aamiaisen tai buffetin tai molemmat.
Hytti (per henkilö): 12€
Aamiainen: 13€
Illallisbuffet: 34€

Kokonaishinta on siis valinnastasi riippuen joko 25€ (hytti + aamiainen), 46€ (hytti + illallinen) tai 59€ (hytti + aamiainen + illallisbuffet).

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa perjantaina 17.1. klo 18:00 ja sulkeutuu perjantaina 24.1. klo 18:00. Ilmoittautua voit osoitteessa https://forms.gle/XHFPUfKfytiokaMh6. Tapahtuma on ollut viime vuosina erittäin suosittu ja saattaa mennä jo ensimmäisten minuuttien aikana täyteen. Kannattaa siis olla ajoissa, jos haluaa varmistaa paikkansa tässä huikeassa risteilyporukassa! Huomioi kuitenkin, että ilmoittautuminen on ehdottoman SITOVA, eli mikäli joudut perumaan paikkasi, etkä löydä tilallesi korvaajaa, olet silti velvoitettu maksamaan hyttimaksun ja valitsemasi ruokailun. Muutoksia ruokailuihin ja henkilötietoihin (esim. jos tilallesi tuleekin joku toinen, koska et itse pääsekään osallistumaan) voi ilmoittaa 31.1. asti, jonka jälkeen muutoksia ei enää ole mahdollista tehdä.

Ilmoittautumislomakkeessa sinulta kysytään nimi, sähköposti, järjestö, kansalaisuus ja syntymäaika (laivayhtiötä varten). Lisäksi sinun tulee ilmoittaa, osallistutko risteilylle/luennolle/molempiin, hyttikaveritoiveet (lisää tietoa toiveista alempana), ruokavalinnat ja erikoisruokavalio sekä halutessasi mahdollinen club one -kortin numero.

Hyttikaveritoiveet: Kannattaa miettiä jo nyt, kenen kanssa haluat hyttisi risteilyllä jakaa. Hytit ovat neljän hengen hyttejä ja toivoisimmekin, että hyttiporukat olisivat parillisia eli esim. 2 hengen tai 4 hengen porukoita. Myös yksin voi ilmoittautua. Pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisuuksien mukaan. Selkeyden vuoksi toivomme myös, että kaikki yhdestä porukasta ilmoittavat hyttikaveritoiveen.

MITÄ: KosmoSPOLiitti eli psykologian opiskelijoiden ja NPV:n risteily sekä iltapäivän luento
MISSÄ: luento Helsingin yliopistolla, lähtö risteilylle Helsingin Länsiterminaali 1:stä
MILLOIN: 7.3.2020
MITEN: Ilmoittautuminen tämän linkin kautta perjantaina 17.1. klo 18:00: https://forms.gle/XHFPUfKfytiokaMh6
MIKSI: Koska mikä olisikaan hauskempaa kuin risteily psykaporukalla!