Tapahtumat → Stimpan thainyrkkeily

Stimpan thainyrkkeily

Ajankohta: 19.2.2020 klo. 18:15

Paikka: Jyväskylän Muay Thai, Jyväskylän kuntomaailman yhteydessä, Ahjokatu 14-16 40320 Jyväskylä

Tyyppi: LiikuntaJäikö viime vuonna harmittamaan, että et ehtinyt ilmoittautumaan ajoissa thainyrkkeilyyn ja suosittu kokeilu meni ohitse? Ei hätää, Muay thai tulee taas! Keskiviikkona 19.2 klo 18.15-20.15 stimppalaisilla on mahdollisuus päästä kokeilemaan tätä ennestään tuntematonta tai jo tuttua lajia.

Muay thai eli thainyrkkeily on muinaisesta thaimaalaisesta sotataidosta kehittynyt kamppailulaji. Thainyrkkeily eroaa tavallisesta nyrkkeilystä siten, että se sisältää lyöntien lisäksi potkuja, kyynerpäälyöntejä, polvipotkuja ja pystypainia eli thaipainia! Thainyrkkeily kehittää kuntoa ja lihaskestävyyttä. Opastusta lajiin saamme Jyväskylän Muay Thain asiantuntevassa ohjauksessa. Laji sopii hyvin kaikille sukupuoleen katsomatta, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita.

Ilmoittautuminen thainyrkkeilyyn alkaa keskiviikkona 5.2. Klo 12:00 ja sulkeutuu keskiviikkona 12.2. Klo 12:00. Mukaan mahtuu huikeat 23 stimppalaista ja osallistumismaksu on vain 5€/henkilö, joten nyt on oivallinen tilaisuus tulla tutustumaan tähän lajiin! Maksu laskutetaan ilmoittautuneilta tapahtuman jälkeen.

Muistathan ilmoittautumisen säännöt, jotka pääset kertaamaan tästä linkistä: https://stimulus.fi/ilmosaannot.php.

 

MITÄ: Thainyrkkeilyä

MISSÄ: Jyväskylän Muay Thai, Jyväskylän kuntomaailman yhteydessä, Ahjokatu 14-16 40320 Jyväskylä

MILLOIN: keskiviikkona 19.2 klo 18.15-20.15

MITÄ MAKSAA: 5€/osallistuja

MITÄ MUKAAN: Rennot isäliikuntavarusteet (ei kenkiä, suositellaan lyhytlahkeisia housuja), juomapullo, omat nyrkkeilyhanskat (jos omistat, mutta eivät välttämättömät)

MIKSI: Koska yhdessä treenaaminen ja uuden kokeminen on parasta!

YHTEYSHENKILÖ: Iida Vallenius, liikunta@stimulus.fi


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.