Tapahtumat → Stimpan uinti

Stimpan uinti

Ajankohta: 29.1.2020 klo. 08:30

Paikka: AaltoAlvari

Tyyppi: LiikuntaOletko aina halunnut käydä uimassa, mutta tekniikkasi on hakusessa? Oletko kyllästynyt vain yhteen uintityyliin ja yksinkertaiseen harjoitteluun? Haluatko päästä uimaan ohjatun ja virkistävän aamutreenin yhdessä stimppakavereiden kanssa?

Vastaus toiveisiisi: Stimpan uimakoulu! Keskiviikkona 29.1 klo 8.30-10.00 on mahtava tilaisuus päästä harjoittamaan omaa uinnin tekniikkaa ja oppia lisää lajista ja sen mahdollisuuksista. Tarkoituksena on käydä aluksi harjoituksien avulla tekniikkaa läpi, jonka jälkeen uimme kaiken tasoisille uimareille suunnitellun treenin. Lopuksi luvassa on leikkimielisiä viestejä! Ohjatun uinnin jälkeen on tietenkin mahdollisuus jäädä rentoutumaan vaikka porealtaaseen tai saunaan!

Mukaan tarvitset uima-asun, juomapullon ja halutessasi myös uimalakin ja -lasit. Sisäänpääsymaksu aamu-uintiin on 3,4 e, jonka lisäksi ratavuokramme maksaa n. 2e/hlö. Sisäänpääsymaksun jokainen maksaa itse paikan päällä (HUOM! alennettu hinta 3,4e Jyväskylän yliopiston opiskelijakorttia näyttämällä). Ratavuokran maksu laskutetaan jälkeenpäin. Ilmoittautuminen alkaa jo ke 15.1 klo 12 ja sulkeutuu ke 22.1 klo 12. Ilmoittautumisen kanssa kannattaa olla nopea, sillä mukaan mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta!

Muistathan ilmoittautumisen säännöt, jotka pääset kertaamaan tästä linkistä: https://stimulus.fi/ilmosaannot.php.

 

MITÄ: Uintia

MISSÄ: AaltoAlvari, Pitkäkatu 2

MILLOIN: 29.1 klo 8.30-10

MITÄ MAKSAA: 3,4 e + ratavuoromaksu 1-3e riippuen osallistujamäärästä

MITÄ MUKAAN: uimavarusteet, juomapullo, opiskelijakortti

MIKSI: Voiko olla uintia parempaa tapaa aloittaa päivä?

YHTEYSHENKILÖ: Iida Vallenius, liikunta@stimulus.fi


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.