Tapahtumat → Excursio ensi- ja turvakotiin

Excursio ensi- ja turvakotiin

Ajankohta: 17.2.2020 klo. 16:15

Paikka: Liitukuja 2

Tyyppi: ExcursioMaanantana 17.2. klo 16:15 on mahdollisuus päästä tutustumaan Keski-Suomen ensi- ja turvakotin ry:hyn. Excursio on ensi- ja turvakodin tiloissa osoitteessa Liitukuja 2. Vierailulla kuulemme lisää heidän toiminnastaan ja etenkin siellä tehtävästä kriisi- ja väkivaltatyöstä. Turvakoti on paikka kaikenikäisille naisille, miehille ja lapsille silloin, kun kotiin jääminen on lähisuhdeväkivallan tai sen uhan vuoksi pelottavaa. Aihe on lähellä myös tulevaisuudessa meidän työelämäämme, tule siis kuuntelemaan jos haluat oppia siitä lisää. Ensi- ja turvakodin toimintaan voit tutustua etukäteen lisää täältä: http://ksetu.fi. 

 

Ilmoittautuminen aukeaa su 9.2. klo 12:00 ja päättyy to 13.2. klo 12:00. Exculle mahtuu mukaan 19 henkilöä. Mukaan mahtuneille lähetetään sähköposti ilmoittautumisen sulkeuduttua. Lisäksi excursioiden kohdalla pätevät osallistumisen pelisäännöt, jotka voi kerrata täältä: https://stimulus.fi/ilmosaannot.php.

 

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, oletko osallistunut exculle aikaisemmin tänä keväänä. Jos ilmoittautuminen menee täyteen ja varasijoilla on porukkaa, niin ensisijaisesti exculle pääsevät osallistumaan ne, jotka eivät ole vielä tänä keväänä exculle osallistuneet.

 

MITÄ: Excursio ensi- ja turvakotiin

MISSÄ: Liitukuja 2

MILLOIN: Maanantaina 17.2. klo 16:15

MIKSI: Koska täällä tehdään tärkeetä työtä ja siitä on hyvä oppia lisää <3


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.