Tapahtumat → Himosexcu vol. 5

Himosexcu vol. 5

Ajankohta: 10.2.2020 klo. 16:00

Paikka: Himos

Tyyppi: ExcursioMikä on keltainen, punainen ja ratkiriemukas? No Stimuluksen ja Cortexin perinteinen Himosekskursio tietenkin! Helmikuussa on siis taas aika kaivaa lasketteluvälineet ja mökkeilyfiilis kaapeista ja suunnata yhdessä nauttimaan valkeista rinteistä ja lämpimästä kaakaosta sekä muusta mukavasta ohjelmasta. Tätä talven kohokohtaa ei kannata jättää välistä!

Halukkaat saavat suunnata rinteisiin itsenäisesti, myös pulkat ja liukurit kannattaa ottaa mukaan. Omia ruokia voi kokkailla mökkien keittiöissä ja yhteistä ohjelmaa on jonkin verran luvassa. Lautapelejä yms voi myös halutessaan ottaa mukaan!


Lasketteluliput hankitaan itse, kannattaa kerätä useamman laskettelijan porukka ja hyödyntää ryhmäalennuksia.


Himoksella oleillaan mökkimajoituksessa 10.-12.2., ja reissun hintaan sisältyy myös haalarimerkki ja bussikuljetus. Lopullinen hinta määräytyy ilmoittautujien määrän mukaan, myös varasijoille kannattaa ilmoittautua! Ilmoittautuminen avautuu molempien ainejärjestöjen omilla sivuilla 3.1.2020 klo 12.


Ilmoittautuminen sulkeutuu 17.1. klo 12, jonka jälkeen se on sitova!

Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää yhden kaveritoiveen, kerro myös haluatko rauhalliseen vai bilettävään mökkiin.

Aikataulut tarkentuvat myöhemmin.


MITÄ: Stimuluksen ja Cortexin Himos-excu vol. 5

MISSÄ: Himoksella

MILLOIN: 10.-12.2.

MITÄ MUKAAN: Haalarit, mahdolliset lasketteluvälineet, omat eväät ja hyvää fiilistä

MIKSI: Koska tämä on yksi parhaista mahdollisuuksista päästä tutustumaan psykan opiskelijoihin rennoissa merkeissä ja pitämään hauskaa mökkeilemällä ♥


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.