Tapahtumat → Luova ilta

Luova ilta

Ajankohta: 12.11.2019 klo. 20:00

Paikka: Poppari

Tyyppi: Muu tapahtuma-- in English below --

Luova ilta tulee taas!

Haluatko päästää sisäisen taiteilijasi valloilleen? Koetko olevasi todellinen stand-up koomikko tai haluatko tuoda huonot vitsisi kaikkien tietoisuuteen? Pysyykö kitara vain joten kuten käsissäsi vai oletko ihan kunnon virtuoosi? Entä odottavatko keskeneräiset tai valmiit runosi pöytälaatikossa kuulluksi tulemista? Kehutaanko lauluääntäsi tai laulatko usein suihkussa? Nyt sinulla on mahdollisuus esiintyä yksin tai ottaa mukaan koko jengi!

Psykologian ja kasvatustieteiden aineärjestöt Stimulus, Pedago, Emile, Abakus, Varkaat ja Pedaali järjestävät tiistaina 12.11. Luovan illan Popparissa. Illan ideana on open stage. Jokainen saa siis tulla esiintymään haluamallaan tavalla tai ihan vain nauttimaan illasta ja muiden esityksistä. Esiintymään ilmoittaudutaan ennakkoon, mutta lava on mahdollista vallata vielä illan lopussa. Kyseessä on hyvän ja rennon fiiliksen ilta, joten esiintymään voi tulla matalalla kynnyksellä taidoista riippumatta.

Popparin kamat ja soittimet ovat käytössä illalla. Näet ne täältä: http://ravintolapoppari.fi/laitteisto/

Ilmoittautuminen aukeaa HETI ja päättyy 8.11. klo. 20.00.

Ilmoittautumislomake:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSNpYGQiP_EphL7s7RrNpS9PlQjmlVJy5fgRZkIQoO_X_TRQ/viewform

MITÄ? Luova ilta
MISSÄ? Popparissa, Ilmarisenkatu 2-4
MILLOIN? 12.11. klo 20 alkaen
MITÄ MAKSAA? Ei sitten yhtään mitään!
MIKSI? Koska aina on hyvä syy viihdyttää ja viihtyä!

Subject associations Stimulus, Pedago, Emile, Abakus, Varkaat and Pedaali organize an event called Luova Ilta at Poppari. Luova Ilta is an open stage type of event where everyone can come and perform in the way they want. You can come and sing, play music, recite poems, tell jokes, perform some stand up or what ever you can think of! The event is all about having fun so you can come regardless of your skills! There’s an advanced registration to perform but you can hop on the stage later in the evening too without registration if there’s time.

You can use the instruments at Poppari. You can find them here: http://ravintolapoppari.fi/laitteisto/

The registration starts now and ends Nov. 8 at 8PM.
The link to registration: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSNpYGQiP_EphL7s7RrNpS9PlQjmlVJy5fgRZkIQoO_X_TRQ/viewform

WHAT? Luova Ilta
WHERE? Poppari, Ilmarisenkatu 2-4
WHEN? Nov. 12., 8PM
WHY? Because there’s always a good time to entertain!