Tapahtumat → Liikuntapšivš

Liikuntapšivš

Ajankohta: 29.9.2014 klo. 10:00

Paikka: Useita sijainteja

Tyyppi: LiikuntaStimppalaisten superliikunnallinen päivä on täällä! Päivään mahtuu monenlaista sporttailua - tanssikerhoa, yhteislenkkiä, korkeakoululiikunnan pumppi-tunti, liikuntavuoro sekä rentoja pihapelejä palauttavan grilliruoan höystämänä.

Voit poimia itseäsi kiinnostavimmat aktiviteetit tai energisimmät stimpat voivat osallistua vaikka kaikkeen toimintaan. Päivän aikana tulvivaa liikunnan iloa lisää vielä entisestään paras mahdollinen porukka ympärillä! :-)

TANSSIKERHO KLO 10:15-11:45 (Liikunnan rytmiikkasali)

Liikuntapäivän saa kunnian aloittaa Stimuluksen ikioma tanssikerho. Syksyn ensimmäisellä tanssikerhovuorolla tanssitaan nykytanssia Antti Äijäsen johdolla. Tunnilla on mahdollista oppia uusia muuveja, joita voit myös myöhemmin hyödyntää vaikka Escapen tanssilattialla.

Nappaa matkaasi vain letkeää vaatetta, sido hiukset, laita sukat jalkaan ja rento meininki matkaan, sillä lattialla pyöritään ja paljon. Hauskaa varmasti tulee olemaan, sillä tanssia osaavat kaikki!

RUOKATAUKO

Koska kaiken pyörimisen jälkeen vatsaa huikoo, on syytä marssia Sonaattiin! Yhteisenä ruokapaikkana toimii Lozzi tai Tilia, ruuhkatilanteen mukaan. Myös myöhempään liikkumiseen valmistautuvat ovat tervetulleita tankkaamaan :-)

YHTEISLENKKI KLO 14:00

Pujota lenkkarit jalkaan ja saavu Mattilanniemeen klo 14:00. Täältä lähdetään yhdessä töpsyttelemään kaunista Jyväsjärveä ympäri. Liikkeelle voi lähteä joko kävellen tai hölkkäillen. Lenkki kestää noin tunnin ajan nopeudesta riippuen. Matka hurahtaa aivan huomaamatta yhdessä kipittäessä.

PUMPPI klo 16:00-17:00 (Liikunnan voimistelusali)

Pakko saada pumppi päälle! Lähde nostelemaan painoja stimppaporukassa. Pumppi on helppo lihaskuntotunti, jonka rasitustason pystyy itse määrittämään. Tunti sopii jokaiselle stimpalle myös sukupuoleen tai hauiksen kokoon katsomatta :-) Mukaan pääsee liikuntapäivänä poikkeuksellisesti myös ilman liikuntatarraa.

Vetäise kaapistasi päälle energisen keltaista ja liity edustamaan hymyssä suin psykalaisia :-) Pumppaamaan pääsee toki myös ilman keltaista tunnusta.

Paikalle olisi suotuisaa saapua jo noin 20 minuuttia ennen tunnin alkua, jolloin varmistaa tankojen riittävyyden koko poppoolle.

STIMULUKSEN JA PEDAGON YHTEINEN LIIKUNTAVUORO KLO 17:00-18:00 (U1B)

Stimuluksen liikuntavuorot ovat täällä taas! Vuoroilla on luvassa letkeää pelailua psykalaisten ja kasvatustietelijöiden kanssa. Liity juoksevaan stimppajoukkoon ja vie oma joukkueesi voittoon! Paikalla on pelailemassa myös liikuntavastaavamme Sonja Pelkonen. Liikuntapäivän laji tarkentuu myöhemmin.

PIHAPELIT KLO 18:00 (Mattilanniemen nurmekentät)

Mikäs sen parempi tapa päättää mahtava päivä kuin rentojen pihapelien merkeissä! Tarjolla on mölkkyä, frisbeetä, tikanheittoa, renkaan viskomista sekä muuta hauskaa. Valitse oma lajisi ja liity mukaan kisailemaan!

Grilli on myös kuumana, joten nappaa matkaasi palauttava makkara jos toinenkin, sillä rankat duunit vaatii rankat sapuskat.


Pyyhi pölyt lenkkareista, kiillota vesipullo ja nappaa taskuun sopivasti evästä sekä fuksipassi! Ensi maanantaina nähdään.

HYMY HUULEEN, KAVERIT KAINALOON JA EI KUN LIIKKUMAAN!! :-)