Tapahtumat → Stimpan Sirkuskoulukokeilu

Stimpan Sirkuskoulukokeilu

Ajankohta: 25.11.2019 klo. 14:30

Paikka: Ahjokatu 12, sisäänkäynti Seppäläntien puolelta

Tyyppi: LiikuntaOletko haaveillut erilaisten akrobatialajien kokeilusta? Kyllästyttääkö jongleeraus Mielentilan palloilla? Haluaisitko testata koordinaatiotaitojasi muillakin välineillä sekä kehittää motoriikkaasi ja kehonhallintaasi? 

Marraskuussa temppuillaan, kun Stimppa menee tutustumaan Sirkuskouluun 25.11. Klo 14:30-16! Tule mukaan irrottautumaan arkisesta aherruksesta ja pitämään hauskaa muiden stimppojen kanssa! Sirkuskoulu on myös loistava mahdollisuus harjoitella itseilmaisua ja rohkeutta heittäytyä! Tutustumistunti pitää sisällään erilaisia sirkuslajikokeiluja kuten lattia- ja pariakrobatiaa, ilma-akrobatiaa, jongleerausta erilaisilla välineillä yms. Pukeuduthan tunnille sisäliikuntavaatteisiin ja halutessasi voit olla joko paljain jaloin tai ottaa sisäpelikengät mukaan. Huomioithan, ettei vaatteissasi ole vetoketjuja tai muita kovia osia, etteivät sirkuksen herkät kankaat vaurioidu. Myös korut ja hiuspinnit on suositeltavaa jättää pois tunnilta. 

Ilmoittautuminen Stimpan Sirkuskoulukokeiluun alkaa ma 4.11. Klo 12 ja sulkeutuu ma 11.11. Klo 12. Ilmoittautumisen alkaessa kannattaa olla nopea, sillä mukaan mahtuu 11 nopeiten ilmoittautunutta! Nopeus on siis valttia! Sirkuskoulukokeilu järjestetään, jos osallistujia on vähintään 7. Sirkuskoulukokeilu maksaa 10-15€/osallistuja riippuen osallistujamäärästä.

 

MITÄ: Stimpan sirkuskoulukokeilu

MISSÄ: Ahjokatu 12, sisäänkäynti Seppäläntien puolella

MILLOIN: Maanantaina 25.11. Klo 14:30-16, tulethan ajoissa paikalle :)

MITÄ MAKSAA: 10-15€ riippuen osallistujamäärästä

MITÄ MUKAAN: Joustavat sisäliikuntavarusteet, joissa ei ole vetoketjuja tai muita kovia osia, halutessasi sisäpelikengät (voi olla myös paljain jaloin), juomapullo

MIKSI: Koska luvassa on hassunhauskaa tekemistä mitä parhaimmassa seurassa!

YHTEYSHENKILÖ: Katja Thitz, liikunta@stimulus.fi 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.