Tapahtumat → Stimulus 58v. Vujusillis: Avec-ilmo

Stimulus 58v. Vujusillis: Avec-ilmo

Ajankohta: 16.11.2019 klo. 14:00

Paikka: Valorinne

Tyyppi: BileetTervetuloa juhlimaan 58-vuotiasta Stimulus ry:tä 16.11.2019! Stimulus ry ottaa tänä vuonna harppauksen oikeaan juhlavuoteensa, joten juhlan teemana toimii aikamatka! Vujusillis alkaa klo 14 Valorinteellä. “Normaalista” silliksestä poiketen vujusillis kestää iltapäivästä yön pikkutunneille saakka.

Tapahtuma alkaa klo 14 rennompi muotoisella kaikille suunnatulla cocktail-tilaisuudella, joka toimii juhlan muodollisempana osuutena. Tänä aikana kutsuvieraat voivat esimerkiksi esittää vapaamuotoisen onnittelunsa Stimulukselle. Tämän lisäksi vujusilliksellä on luvassa mm. erinäisiä aktiviteetteja paljuilusta discoiluun, esityksiä niin ammattilaisten kuin amatöörien toimesta, hyvää ruokaa, vielä parempaa seuraa, yllätyksellisiä käänteitä sekä historian havinaa aikamatkan merkeissä. Juhlakansan jytäämisestä illalla vastaa Ylä-Ruthin uskomaton This Charming Man!

Juhlapaikka sijaitsee keskustan läheisyydessä ja paikalle voi saapua vaikka taksilla tai pyörällä. Myös linkillä pääsee suht lähelle juhlapaikkaa. Liukuvan saapumisen ja lähtemisen takia emme järjestä bussikyytejä. 


Tapahtuma on OPM, eli voit halutessasi tuoda omat juomat mukanasi. Pukukoodina silliksellä on haalarit, joihin voit liittää esimerkiksi lempiaikakautesi siisteimmät kuteet. Illaksi mukaan kannattaa varata myös sauna- ja paljuvarusteet. Osallistumismaksuun sisältyy ruokailu, haalarimerkki ja kaikki paikalta löytyvät aktiviteetit.

Aveceiden pitää ilmoittaa lisätiedoissa kenen stimppalaisen aveccina saapuu paikalle, jotta ilmoittautuminen hyväksytään! Koska avec-paikkoja on rajatusti, hyväksytään vain yksi avec yhtä osallistujaa kohden. Huom. Avec-paikat ovat tarkoitettu jäsenistön avecceja varten.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 25.10. klo 12:00. Kerrothan ilmoittautuessasi mahdolliset erityisruokavaliosi. Ilmoittautuminen sulkeutuu 29.10. klo 12.00.

 

MITÄ: Stimulus ry:n 58v vujusillis

MISSÄ: Valorinteellä

MILLOIN: 16.11. klo 14.00 eteenpäin

MIKSI: KOSKA STIMULUS 58v!!

MITEN: Hyvää ruokaa syöden, tanssien, saunoen, paljuillen ja muiden seurasta nauttien

MITÄ MAKSAA: Aveceille 35 euroa


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.