Tapahtumat → Stimpan ja Dumpin parisalsakurssi

Stimpan ja Dumpin parisalsakurssi

Ajankohta: 1.10.2014 klo. 16:00

Paikka: Tanssikoulu SalsaStudio, Kauppakatu 21.

Tyyppi: LiikuntaViime syksynä ensikertaa toteutettu ja suuren suosion saavuttanut PARISALSAKURSSI on täällä taas!

Nyt on harvinainen tilaisuus päästä kokeilemaan parisalsaa poikkeuksellisen edullisesti tutussa ja turvallisessa seurassa opiskelijakavereiden kesken! Alkeiskurssi järjestetään Stimuluksen ja Dumpin jäsenille yhteistyössä Jyväskylän SalsaStudion kanssa. Huom. Myös viime syksyn kurssille osallistuneet ovat tervetulleita kertaamaan salsakuvioita, sillä kertaus on opintojen äiti!

Parisalsa sopii erinomaisesti sekä miehekkäille miehille että naisellisille naisille. Kuubasta kotoisin oleva tanssi ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta ja antaa harrastajalle mahdollisuuden viedä naiselta jalat alta ja antaa itsensä miehen vietäväksi. Kolmen tunnin intensiivikurssilla opetellaan salsan perusaskeleet ja peruskuviot, harjoitellaan vientiä ja seuraamista sekä nautitaan tietysti salsamusiikin rytmistä. Jyväskylässä parisalsan harrastajia on jo yli 300 ja lajin suosio on kasvussa. Kurssin jälkeen voit lähteä salsabileisiin tanssimaan ja tutustua uusiin ihmisiin salsan harrastajien keskuudessa. Opettajina toimivat Tanssikoulu SalsaStudion opettajat: Pääopettajana kuubalainen Ranses Charon.

Kurssin kesto: 3h.

Kurssin ajankohtaKeskiviikkoisin klo 16-17 ajalla 1.10, 8.10 ja 29.10. (Huom. välissä kahden viikon tauko syyslomista johtuen)

Hinta: Kurssin hinta määräytyy toteutuneen osallistujamäärän mukaan. Mikäli osallistujia on 15-19, osallistumismaksu on 20e. Jos osallistujia on vähintään 20, on osallistumismaksu 15e. Stimulus ja Dumppi tukevat omia jäseniään siten, että kurssin hinta jää 10-15 euroon. Infomailissa on lisää tietoa hinnan määrittymisestä. (Normaalihinta 3 kerran intensiivikurssilla on 36e)

HUOM. Kirjoita lisätietoihin ainejärjestösi nimi eli stimppa vai dumppi ja maininta siitä, mikäli olet osallistunut kurssille aiemmin. Ilmoittautuminen on sitova.