Tapahtumat → Lepopäivän haaste!

Lepopäivän haaste!

Ajankohta: 25.10.2019 klo. 09:00

Paikka: Vapaavalintainen

Tyyppi: Muu tapahtumaLEPOPÄIVÄN HAASTE!

Huomenna perjantaina haastamme kaikki käymään yhdessä ystävien kanssa lounastamassa ja samalla reippailemassa raikkaassa syyssäässä. 🍂

***

Miten usein mietit ravinnon merkitystä hyvinvoinnillesi? Entä miten paljon panostat terveellisten valintojen tekemiseen päivittäin?

YTHS:n vuonna 2016 (KOTT 2016) tekemän terveystutkimuksen perusteella jopa 70% korkeakouluopiskelijoista miettii terveellisiä ruokailutottumuksia. Tulosten mukaan kuitenkin alle puolet noudattaa päivittäin ruokavaliota, joka täyttää terveellisen ja monipuolisen ravinnon määritelmät.

Monipuolinen ja ravitseva ravinto on pohja jaksamiselle ja palautumiselle. Syömällä säännöllisesti läpi päivän huolehdit riittävästä energiansaannista, mikä auttaa sinua keskittymään luennoilla ja ryhmätöiden parissa. Kelan ravitsemussuositukset täyttävät ateriat tunnistat ruokalistoilta tähtimerkistä.

Hyvä tapa huolehtia omista energiatasoista on syödä päivittäin Hyvinvointiviikon yhteistyökumppani Semman ravintoloissa ja poimia matkaan mukaan välipaloja. Näin sinulla riittää puhtia myös kotiin vapaa-ajalle!