Tapahtumat → Hypnoosin perusteet -kurssi

Hypnoosin perusteet -kurssi

Ajankohta: 31.10.2019 klo. 11:00

Paikka: L304

Tyyppi: Koulutus



Hypnoosi, eli hypnoterapia mistä siinä oikein on kyse? Tuntuuko hypnoosin maailma mystiseltä? Oletko skeptinen koko hypnoosia kohtaan? Mitä pelkoja tai mahdollisuuksia hypnoosin käyttöön liittyy?

Näihin ja muihin kysymyksiin saamme vastauksen kun perinteikäs Hypnoosin perusteet -kurssi palaa muutaman vuoden tauon jälkeen! Kurssin vetäjänä toimii psykologi, hypnoterapeutti Minna Kauttu. Kurssilla käsitellään hypnoosia ja sen käyttöä terapiassa niin teoriassa kuin käytännössäkin. Luento-osuuksien lisäksi kurssi sisältää harjoittelua pienryhmissä.

Kurssi järjestetään torstaina 31.10. klo 11-18 ja perjantaina 1.11. päivä klo 9-16.30. Kurssin päätteeksi osallistujat saavat todistuksen kurssille osallistumisesta. Hintaa kahden päivän kurssille jää 50€ (myöhemmin vastaavat koulutukset maksavat n. 850€). Tätä ainutlaatuista tilaisuutta et halua missata!

Ilmottautautuminen alkaa torstaina 17.10. klo 12 ja 29 nopeinta stimppaa mahtuu mukaan!

  

Hieman ennakkotietoa tieteellisestä hypnoosista sivuilta https://tieteellinenhypnoosi.fi:

Hypnoterapia on psykoterapeuttinen työskentelytapa, joka hyödyntää hypnoosimenettelyä ja -tilaa. Erilaisten hypnoterapeuttisten lähesymistapojen taustalla voivat olla erilaiset psykoterapiasuuntaukset (mm. psykoanalyyttinen, kognitiivinen, ratkaisukeskeinen, käyttäytymisterapia).

Käyttökohteita ovat mm. esiintymisjännitys, pelot, ahdistuneisuus, unettomuus, kivut, posttraumaattinen stressireaktio, toiminnalliset vatsavaivat, elämäntapamuutokset kuten tupakoinnin lopetus, laihdutus ja synnytysvalmennys.

Hypnoosityöskentelyssä voidaan käyttää suoria suggestioita (kehoituksia) ja tulevaisuuteen tai menneisyyteen suuntaavia mielikuvatekniikoita. Pyritään lievittämään oireita, lisäämään hyvinvointia ja kehittämään selviytymiskeinoja.

 

Tapahtuman yhteyshenkilö: Aliina Kyyrönen, koulutusvastaava (koulutus@stimulus.fi, p. 045 3108653) 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.