Tapahtumat → Itsemyötätunto-workshop

Itsemyötätunto-workshop

Ajankohta: 21.10.2019 klo. 16:00

Paikka: Ag Auditorio 1

Tyyppi: KoulutusStimuluksen, Dumpin ja Pörssin hyvinvointiviikkoa täydentää yhteinen workshop-tilaisuus, joka pureutuu meidän kaikkien opiskelijoiden arkeen ja tärkeään taitoon, josta ei voi koskaan oppia liikaa - itsemyötätuntoon. 

Myötätunnon osoittaminen muille on monelle meistä helpompaa kuin itselle. Kiireisen opiskeluarjen keskellä on helppoa joutua itsesyytösten, -kritiikin ja syyllisyyden tunteiden pauloihin myötätuntoisen lähestymisen sijaan. Itsemyötätunto on onneksi harjoiteltava taito, jota meille saapuu opettamaan työpsykologi, valmentaja ja kouluttaja Ilona Parviainen, joka on luennoinut aiheesta paljon. 

Koulutus järjestetään maanantaina 21.10. klo 16-18.30 Agoran Auditorio 1:ssä. Ilmoittautuminen koulutukseen aukeaa 7.10., jotta osaamme arvioida osallistujamäärää. Muista ilmoittautua oman ainejärjestösi kantaan. Vastaa myös ilmoittautumisen yhteydessä linkin kautta kysymykseen "Mitä toivon tältä koulutukselta?". Tämän pohjalta kouluttajamme voi räätälöidä koulutuksen sopimaan juuri meidän tarpeisiimme! 

Toiveet kouluttajalle: https://forms.gle/D86HCsLvFcxo1n6B9

Tapahtuman yhteyshenkilö: Aliina Kyyrönen, koulutusvastaava (koulutus@stimulus.fi, p. 045 3108653)


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.