Tapahtumat → Poikkitieteelliset Suursitsit vol. 4

Poikkitieteelliset Suursitsit vol. 4

Ajankohta: 25.10.2019 klo. 15:30

Paikka: Club Escape

Tyyppi: BileetStimulukselle on oma ilmoittautumiskantansa, linkki siihen lähetetään sähköpostilla. Tämä ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 7.10. klo 14.

****************************************************

Kaikkien aikojen mahtavin seremoniamestari, Toastmastereista suurin ja korkea-arvoisin Suurtousti kutsuu joukkonsa Jyväskylän sydämeen. Hän kerää kasaan jokaista alaa edustavia opiskelijoita erivärisissä haalareissaan, ja tuo heidät juhlimaan yhdessä. Hän myös pitää huolen, ettei pitkissä pöydissä ole janoista juhlakansaa. Juhlia johtavat vain parhaimmat ja ansioituneimmat laulunjohtajat, jotka pitävät huolen, että jokainen kokee sitsihuuman parhaimmillaan. Laulu raikaa läpi yön, kun haalariasuinen juhlakansa lähtee viettämään Poikkitieteellisiä Suursitsejä Club Escapeen 25.10.

Club Escape presets: Poikkitieteelliset suursitsit vol.4!

Oletko valmis poistumaan kartanostasi ja lähtemään juhlimaan muiden parempien ihmisten kanssa? Vai oletko elämän kovan koulun kävijä joka viettää päivänsä mieluiten kaduilla? Tai oletko kenties päätynyt kiven sisään ja joudut tyytymään vankilakamuihisi? Vastasitpa mitä vain, olet täysin valmis suuntaamaan näille sitseille!

Suomen suurimmilla klubisitseiillä pääset valitsemaan paikkasi yhteiskunassa, kun 350 sitsaajaa täyttävät Club Escapen perjantaina 25.10. Suursitsit tarjoavat sinulle ainutlaatuisen elämyksen, jonka avulla pääset kokemaan, miltä elämäsi voisi parhaimmillaan tai pahimmillaan näyttää. Olit sitten kokenut sitsikonkari tai vasta-alkaja, olet lämpimästi tervetullut vuoden vauhdikkaimpaan akateemiseen pöytäjuhlaan. Näitä sitsejä ei kannata missata!

Club Escape on sitsien aikana jaettu kolmeen puoleen, joilla jokaisessa sitsataan ja pukeudutaan oman teeman mukaan. Jokainen sitsaaja saa valita, mihin teemaan ostaa lipun. Lipunmyynti alkaa Liveton sivuilla torstaina 10.10. klo 14:00! (Ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin tässä!)

Ovet aukeavat Club Escapessa kello 15.30 ja ruokailu alkaa kello 16.00 ja sitä tarjoillaan kello 16.45 asti. Sitsaaminen aloitetaan kello 17.00.

Teemojen hinnat ja niihin kuuluvat tarjoiltavat:
Hinnat eivät sisällä Liveton palvelumaksua (1,5€)

Ylemmänkerroksen väkeä, 20 €
- 2 hanajuomaa
- 2 shottia
- Viiniä
- Skumppalasillinen
- Ruoka
- Naposteltavaa
- Haalarimerkki

Elämänkoulu, 16 €
- 2 hanajuomaa
- 2 shottia
- Ruoka
- Haalarimerkki

Vankila, 14 €
- 2 hanajuomaa
- 1 shotti
- Ruoka
- Haalarimerkki

Kaikkiin sitsilippuihin sisältyy luonnollisesti pääsy jatkobileisiin, joiden esiintyjä julkaistaan pian!

MITÄ: Poikkitieteelliset Suursitsit
MISSÄ: Club Escape
MILLOIN: Perjantaina 25.10. klo 15:30 alkaen
MITÄ MAKSAA: Ylimmänkerroksenväkeä 20€, Elämänkoulu 16€, Vankila 14€
MITÄ PÄÄLLE: Ylummänkerroksenväkeä, elämänkoulu tai vankila
MITEN PÄÄSEN MUKAAN: Ilmoittautuminen aukeaa 10.10. klo 14 Liveton sivuilla (Stimpan oma ilmo aukeaa ma 7.10. klo 14)