Tapahtumat → Fuksipyöräily Pandan tehtaanmyymälään

Fuksipyöräily Pandan tehtaanmyymälään

Ajankohta: 17.9.2014 klo. 14:30

Paikka: Lähtö Mattilanniemestä

Tyyppi: BileetEnsi keskiviikkona 17.9. liikuntatutorit Rita ja Tanja starttaavat yhteiset sporttailut aurinkoisella pyöräretkellä Pandan tehtaanmyymälään. Yhteinen retkemme käynnistyy kello 14.30. Matkakeskukselta, josta pyöräilemme noin 8 kilometrin mittaisen reitin Vaajakoskelle.

Reissu sopii loistavasti sekä herkkusuille että ulkoilmaa kaipaaville sillä pidämme perille päästyämme noin puolen tunnin mittaisen shoppailutauon, jonka aikana karkinhimoiset voivat täydentää varastojaan. Rohkeasti mukaan siis vain myös namien perässäkin polkevat!

Viimeiseksi muutama fakta iloisen pyöräseurueemme tiedoksi: Pandan tehtaanmyymälä on merkittävä nähtävyys Jyväskylässä ja ehdoton must see -kohde ensimmäisen vuoden opiskelijoille. Yhteinen pyöräilyhetki on myös ilmainen (tai maksaa sen verran kuin karkkihammasta kolottaa) ja sen arvioitu kokonaiskesto on noin puolestatoista tunnista kahteen tuntiin.

Luvassa on siis hauskaa yhdessä liikkumista kaiken kuntoisille, toivottavasti näemme suurella seurueella keskiviikkona! :-)