Tapahtumat → PSV: Kokemuksia Libanonista + Stimpan syksyinen taideilta

PSV: Kokemuksia Libanonista + Stimpan syksyinen taideilta

Ajankohta: 14.10.2019 klo. 17:00

Paikka: Agoran Gamma-sali

Tyyppi: Muu tapahtumaMitä psykologian opiskelija voi tehdä Libanonin pakolaisleireissä? Mitä psykologian opiskelija voi tehdä arkisena maanantai-iltana?

Molempiin kysymyksiin löytyy vastaus PSV:n ja Stimuluksen esitelmä- ja taideillassa. Tule kuuntelemaan, miltä mielenterveystyö Libanonin pakolaisleireissä näyttää opiskelijan silmin, miten pakolaiskriisi näkyy ihmisten hyvinvoinnissa ja millaista työtä niin paikalliset kuin vapaaehtoisetkin ovat pakolaisleirien huonon ihmisoikeustilanteen eteen tehneet. Matkakuvauksen ja Libanonin tilanteen lisäksi saat tietoa erilaisista PSV:n tukemista mielenterveysprojekteista, kuten lasten liikuntainterventiosta tai stressinhallintakoulutuksesta.

Stimuluksen taideilta aloitetaan Libanonin kertomuksen kanssa samaan aikaan kello 17. Tule inspiroitumaan matkatarinasta ja ota taidevälineesi mukaan, sillä omia taideteoksiaan saa työstää niin esitelmän aikana kuin sen jälkeenkin. Lisäksi halukkaat voivat osallistua PSV:n projektiin, jossa lähetämme kortit pakolaisleirien perheneuvoloiden paikallisille työntekijöille, joiden työpaineet ovat kovat. Korteilla haluamme ilmaista, miten paljon heidän työtään arvostamme.