Tapahtumat → Pörssin, Dumpin ja Stimuluksen hyvinvointiviikko 21.-25.10.

Pörssin, Dumpin ja Stimuluksen hyvinvointiviikko 21.-25.10.

Ajankohta: 21.10.2019 klo. 09:30

Paikka:

Tyyppi: Muu tapahtumaLokakuun loppupuolella kokoamme erinäisiä hyvinvointitapahtumia yhteen, kun Pörssi, Dumppi ja Stimulus viettävät hyvinvointiviikkoa!

Lähde rohkeasti mukaan viikon aikana järjestettäviin ainutlaatuisiin luentoihin ja tempauksiin sekä vieraile keskiviikkona messuilla. Nyt jos koskaan on aika voida hyvin!

Viikon aikataulu:

*** MAANANTAI 21.10. ***

OPISKELIJAN AAMUPALA
Hyvinvointiviikon starttaa aamiainen Pörssin, Dumpin ja Stimuluksen opiskelijoille. Aamiaisella tarjotaan mm. satokauden hedelmiä, mysliä, jugurttia, mehua, kahvia ja teetä. Kannattaa saapua ajoissa paikalle taataksesi sen, että sinulle riittää aamiaista. Ainejärjestöjen hyvikset tulevat aamupalan yhteyteen esittäytymään sekä kertomaan hyvis-toiminnasta.
Kello 9:30-10:15 @Agoran Monttu, Ag D122.1

ITSEMYÖTÄTUNTO-WORKSHOP
Kello 16-19 @Agoran Auditorio 1

Stimuluksen, Dumpin ja Pörssin hyvinvointiviikkoa täydentää yhteinen koulutustilaisuus, joka pureutuu meidän kaikkien opiskelijoiden arkeen ja tärkeään taitoon, josta ei voi koskaan oppia liikaa - itsemyötätuntoon.

Myötätunnon osoittaminen muille on monelle meistä helpompaa kuin itselle. Kiireisen opiskeluarjen keskellä on helppoa joutua itsesyytösten, -kritiikin ja syyllisyyden tunteiden pauloihin myötätuntoisen lähestymisen sijaan. Itsemyötätunto on onneksi harjoiteltava taito, jota meille saapuu opettamaan työpsykologi, valmentaja ja kouluttaja Ilona Parviainen, joka on luennoinut aiheesta paljon.

Ilmoittautuminen koulutukseen on auki, jotta osaamme arvioida osallistujamäärää. Muista ilmoittautua oman ainejärjestösi kantaan. Vastaa myös ilmoittautumisen yhteydessä linkin kautta kysymykseen "Mitä toivon tältä koulutukselta?". Tämän pohjalta kouluttajamme voi räätälöidä koulutuksen sopimaan juuri meidän tarpeisiimme!

Toiveet kouluttajalle: https://forms.gle/D86HCsLvFcxo1n6B9

YHTEISLIIKUNTAVUORO
Pörssin, Dumpin ja Stimpan yhteinen liikuntavuoro, joka sopii kaikille aloittelijoista kovempiin kisaajiin. Kahden tunnin vuorolla lajeina KÄSIPALLO ja NORSUFUTIS! Lisäksi alkulämmittelynä kahden tulen välissä -polttopallopeli ja lopuksi ohjattua venyttelyä.
Kello 20-22:00 @Viveca
Miksi? Koska liikunta on paras tapa tutustua uusiin ihmisiin!

*** TIISTAI 22.10. ***

TESTAA TEHO-OPISKELUA
Tule aloittamaan päiväsi tehokkaasti ja kokeilemaan pomodoro-opiskelutekniikkaa, jossa opiskelu jaetaan intensiivisiin työskentelyjaksoihin ja palauttaviin taukoihin. Nappaa mukaasi esimerkiksi tenttikirja tai oppimistehtävä ja tule hyödyntämään aamun tunnit. Tätä tekniikkaa voit myös jatkossa hyödyntää opinnoissasi. OKM eli Omat Kahvit Mukaan!
Kello 8:15-9:45 @Ag D221.3

PÖRSSI, DUMPPI JA STIMPPA ESITTÄÄ: ROSVOT JA POLIISIT
Tervetuloa verestämään vanhoja nostalgisia lapsuusmuistoja tämän vanhan klassikkopelin parissa. Pörssi, Dumppi ja Stimppa pääsevät mittelöimään keskenään Kampuksen kentän pimenevässä illassa 22.10. klo 18:45 alkaen vanhan tutun rosvot ja poliisit -pelin parissa.

Pelissä osallistujat jaetaan rosvoihin ja poliiseihin. Rosvojen on tarkoitus juosta karkuun ja piiloutua, samalla kun poliisit yrittävät jahdata rosvoja ja viedä heitä ennalta määrättyyn vankilaan. Rosvot voivat pelastaa toisiaan vankilasta kosketuksella. Peli päättyy, kun poliisit saavat kaikki rosvot kiinni. Tule siis yksin tai ystäviesi kanssa mukaan nauttimaan raikkaasta syksyisestä säästä poikkitieteellisessä porukassa! Tätä nostalgiapläjäystä et halua missata!

Mitä? Rosvot ja poliisit
Missä? Kampuksen kenttä (Seminaarinmäki)
Milloin? 22.10. klo 18.45-20.15
Mitä maksaa? Ei yhtikäs mitään!
Mitä mukaan? Liikuntaan soveltuvat, säänmukaiset vaatteet.
Miksi? Pääset liikkumaan poikkitieteellisessä porukassa hauskalla tavalla!


*** KESKIVIIKKO 23.10. ***

HYVINVOINTIPÄIVÄ
Kello 10-14 @Agoran aula
Kaikille korkeakouluopiskelijoille yhteinen hyvinvointimessupäivä, jolloin hyvinvointialan yritykset ja toimijat saapuvat Agoran aulaan. Tule kiertelemään ja tutustumaan eri hyvinvointialan yrityksiin, osallistu aktiviteetteihin ja hyödynnä tarjoukset! Ständien lisäksi luvassa on myös työkykyjohtamisen ja itsensä johtamisen asiantuntijaluento Firstbeatilta klo 12-13 tilassa Ag Auditorio 2. Tätä ei kannata missata!

Linkki erilliseen fb-tapahtumaan, josta löytyy lisätietoa hyvinvointipäivästä ja sen sisällöstä: https://www.facebook.com/events/2414738248809852/

*** TORSTAI 24.10. ***

SPOTLIGHT* - Tapahtuma, joka haastaa ajatteluasi
Kello 12 - 17 @Jyväskylän Paviljonki

Maailma muuttuu jatkuvasti, mutta pysytkö sinä mukana muutoksessa? Spotlight, Keski-Suomen suurin ja inspiroivin opiskelijoiden asiatapahtuma tulee jälleen. Tämän vuoden teemoja ovat itsensä johtaminen, oppiminen, läsnäolo ja vuorovaikutus. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen, mutta osallistuminen vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittaudu mukaan täältä: www.spotlightjkl.fi/ilmoittaudu

Spotlightin FB-eventti:
https://www.facebook.com/events/964276420606592/

*** PERJANTAI 25.10. ***

LEPOPÄIVÄN HAASTE!
Muistathan huolehtia itsestäsi ja riittävästä levosta arjen kiireiden keskellä.

Hyvinvointiviikon perjantain kunniaksi haastammekin kaikki keräämään kaverinsa kasaan ja käymään yhdessä rentouttavalla kävelylenkillä ulkona.

***

Kaikkiin hyvinvointiviikon tapahtumiin osallistuminen on ilmaista! Viikon aikana pyörivät myös ainejärjestöjen liikuntavakiovuorot, joten nyt on vihdoin oiva aika käydä tutustumassa niihinkin!

(*=tapahtuman järjestänyt Hyvinvointiviikon ulkopuolinen taho)

Hyvinvointiviikon yhteyshenkilöt:

Henna Mäkiaho
+358400473690
sopo@porssiry.fi

Aleksiina Rinne
+358405494168
sopo@dumppi.fi

Katja Thitz
+358403710013
liikunta@stimulus.fi