Tapahtumat → Lasten oikeuspsykologian luento

Lasten oikeuspsykologian luento

Ajankohta: 3.12.2014 klo. 14:00

Paikka: Agora Auditorio 2

Tyyppi: KoulutusTervehdys kaikki,
vielä on tiedossa koulutustapahtumaa tähän lukuvuoden loppuun!
 
Olemme saamassa vierailijan Kuopion yliopistollisen sairaalan lasten ja nuorten oikeuspsykiatrisesta tutkimusyksiköstä. Entinen stimppalainen Noora-Maria Ahl tulee kertomaan  työstään oikeuspsykologian parissa keskiviikkona 3.12 klo 14-17 tilaan Ag Auditorio 2.
 
Kuopion Lasten ja nuorten oikeuspsykiatrinen tutkimusyksikkö vastaa oikeuspsykiatrisista tutkimuksista osana lapsiin ja nuoriin kohdistuvien rikosepäilyjen selvittelyä. Tutkimus käynnistyy poliisin, syyttäjän tai oikeuslaitoksen pyynnöstä.
 
Luennon aiheena on oikeuspsykologia- lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja pahoinpitely, tutkimisen käytännöt Suomessa epäiltäessä lapseen kohdistuvaa rikosta, lapsi todistajana, sekä mitä tulee tehdä jos epäilee lapsen kaltoinkohtelua.
 
Nämä ovat tärkeitä aiheita kaikille tuleville psykologeille. Tilaisuus on hyödyllinen niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin kanssa työskentelystä kiinnostuneille, koska näitä asioita voi tulla esiin myös esimerkiksi, jos vanhempi kertoo lapsensa joutuneen hyväksikäytetyksi. Perusasioiden tietäminen oikeuspsykologiasta on tärkeää, eikä meillä tarjota kovinkaan laajasti tietoa omilla kursseillamme.
 
Tilakapasiteetin vuoksi tapahtumaan on ilmoittautuminen Stimuluksen ilmokannan kautta. Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 24.11 klo 12:00 ja mukaan mahtuu huimat 190 stimppalaista.

Tätä tilaisuutte ette halua missata!
 

Terkuin pian pestinsä jättävä koulutusvastaavanne Maarit :)