Tapahtumat → Excu koe-eläinlaboratorioon

Excu koe-eläinlaboratorioon

Ajankohta: 15.10.2019 klo. 08:15

Paikka: Ylistö

Tyyppi: ExcursioSyksyn ekat excut sijoittuvat yliopistomme koe-eläinlaboratorioon!

 

Oletko kiinnostunut siitä, mitä koe-eläinlaboratoriossa tapahtuu? Haluaisitko oppia siitä lisää? Tule tutustumaan yliopistomme koe-eläinlaboratorioon laitokseltamme tutun Miriamin ohjeistuksella. Kierroksia järjestetään yhteensä kolme ja kierrokselle mahtuu aina viisi henkilöä kerrallaan. Kaikki kierrokset tapahtuvat 15.10. Jos kierroksille löytyy paljon halukkaita, järjestämme mahdollisesti uudet vielä loppusyksystä tai tulevalle keväälle.

Ilmoittautuminen excursiolle aukeaa maanantaina 7.10. klo 12:00 ja loppuu keskiviikkona 9.10. klo 12:00 Paikkoja on suhteellisen vähän, joten kannattaa olla nopea!

 

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN TÄLLE EXCULLE! Koska ajankohtia on samana päivänä kolme, laitathan ilmoittautuessasi lisätietoihin mille vierailulle pääsisit mukaan. Voit laittaa vaihtoehdoksi kaikki kolme, tällöin sinulla on paremmat mahdollisuudet mahtua mukaan jollekkin päivän vierailuista. Ilmoittautuminen on rajattu 15 henkilölle, mutta varasijoille kannattaa ilmoittautua jos ensimmäisille eivät käy kaikki ajankohdat.

Kierroksien ajat: 8:15-9:15, 10-11 tai 13-14.

 

Koska kyseessä on syksyn ensimmäinen excursio, ei ilmoittautuessa tarvitse mainita ajankohtien lisäksi muita lisätietoja. Jatkossa on kuitenkin tärkeää, että lisätiedoissa on maininta, monellako excursiolla olet ollut syksyn aikana. Etusijalla ovat ne ilmoittautuneet, jotka eivät ole tämän syksyn aikana osallistuneet excursioille. Muistattehan myös osallistumisen pelisäännöt: https://stimulus.fi/ilmosaannot.php

MITÄ: Excursio koe-eläinlaboratorioon

MISSÄ: Ylistollä, tarkemmat ohjeet osallistujille sähköpostilla.

MILLOIN: Tiistaina 15.10. 

MIKSI: Koska koe-eläinlaboratoriossa ei tuu käytyä joka päivä! (ehkä)

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.