Tapahtumat → Stimpan puhepiiri

Stimpan puhepiiri

Ajankohta: 7.10.2019 klo. 19:45

Paikka: Jyväskylän keskustassa yläkaupungilla

Tyyppi: Muu tapahtumaStimpan puhepiiri

Maanantaina 7.10. kokoonnutaan ensimmäisen kerran syksyllä puhepiirin merkeissä rennosti juttelemaan. Stimpan puhepiiri on uusi matalan kynnyksen tapahtuma, jonne jokaisella stimpalla on mahdollisuus tulla jakamaan omia ajatuksia, sekä kuuntelemaan muiden mietteitä vaihtelevista teemoista. Uusien näkökulmien saaminen meitä kaikkia joko henkilökohtaisesti tai ammatillisesti koskettaviin teemoihin on aina mielenkiintoista ja antoisaa.

Maanantain kokoontumisessa jaetaan yhdessä ajatuksia ja tunteita turvallisessa ympäristössä päivän koulutuksen teemaan liittyen: Seksuaalisuus ja sukupuoli. Mikä mietityttää? Mikä oli mielenkiintoista? Mitä havaitsit itsessäsi? Mitä oivalsit? Mitä vain, mitä haluat jakaa tai olla jakamatta. Puhepiiriin voi tulla kuuntelemaan ja keskustelemaan, vaikka ei koulutukseen osallistuisikaan.


MITÄ: Stimpan puhepiiri
MISSÄ: Yläkaupungilla stimppalaisemme Milja Pulkkisen luona. Lähdetään yhdessä Agoralta koulutuksen jälkeen. Jos et osallistu iltapäivän koulutukseen, mutta haluaisit silti tulla mukaan puhepiiriin illemmalla, ota yheyttä tapahtuman yhteyshenkilöön Annukka Mäyryyn (yhteystiedot Stimuluksen tapahtumakannassa tapahtuman sivulla).
MIKSI: Yhteisöllisyys ja avoin jakaminen turvallisessa stimppaseurassa tuntuu hyvältä, ja uudet näkökulmat herättävät aina mukavaa pohdintaa. Myös päivän koulutuksesta saadaan keskusteluun varmasti mielenkiintoisia ajatuksia. Päivän teemoja ei käsitellä opinnoissamme juurikaan, eli vertaisoppiminen on erittäin tervetullutta!

PITÄÄKÖ ILMOITTAUTUA: Ei tarvitse, kokoonnutaan koulutuksen päättymisen jälkeen. Jos et tule koulutukseen, mutta haluaisit silti osallistua puhepiiriin, laita viestiä tapahtuman yhteyshenkilölle (Annukka Mäyry, yhteystiedot Stimuluksen tapahtumakannassa tapahtuman sivulla)

 

Tapahtuman yhteyshenkilö: Annukka Mäyry, kulttuurivastaava (0503499012)