Tapahtumat → Avec-sitsit

Avec-sitsit

Ajankohta: 15.11.2019 klo. 18:00

Paikka: Valorinne

Tyyppi: BileetOletko aina haaveillut olevasi Disney-prinsessa tai Herculeksen kaltainen hunk? Muistuttaako sinun ja avecisi suhde Timonin ja Pumban ystävyyttä, Woodyn ja Buzz Lightyearin bromancea tai perhesuhteesi Ihmeperheen viisikkoa? 

 

Oli Disney-alter egosi mikä tahansa, marraskuun 15. päivä se on aika päästää valloilleen! Alter egosi lisäksi olet tervetullut ottamaan näille sitseille mukaan valitsemasi avecin, oli hän sitten ystävä, kumppani, perheenjäsen tai joku tuntematon. Stimpassa kukaan ei kuitenkaan jää yksin, joten vaikka et löytäisi avecia näille sitseille, olet erittäin tervetullut sitsaamaan kanssamme!

 

Avecsitsit sitsataan vujuviikon kunniaksi siis 15.11. klo 18 eteenpäin Valorinteellä. Ne ovat OPM (=oma pullo mukaan). Sitsien hinta on 10 euroa osallistujaa kohden (hintaan kuuluu osallistuminen sekä ruoka). 

Ilmoittautuminen sitseille aukeaa maanantaina 28.10. klo 12 ja päättyy maanantaina 4.11. klo 12.

 

Ilmoita lisätiedoissa seuraavat asiat:

 

a) Mahdolliset erityisruokavaliosi ja ruoka-aineallergiasi

 

b) Mahdollisen avecisi nimi sekä avecin mahd. erityisruokavalio

 

HUOM! Osallistujakiintiö on laskettu sillä perusteella, että jokaisella sitsaajalla on avec mukanaan eli myös varasijoille joutuneilla on hyvä mahdollisuus päästä sitsaamaan!

 

MITÄ: Disney-avec-sitsit

MISSÄ: Valorinne

MILLOIN: 15.11. klo 18

KUINKA PALJON: 10€

MIKSI: Tämä on mahdollisuutesi päästä sitsaamaan ystäväsi, sisaruksesi tai vaikka äitisi kanssa

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.