Tapahtumat → Joulusauna

Joulusauna

Ajankohta: 3.12.2019 klo. 16:30

Paikka: Kaijala

Tyyppi: Muu tapahtumaJoulu kolkuttelee jo ovella!

Tule viettämään Stimuluksen perinteistä joulusaunaa rennossa hengessä Kaijalan lauteille tiistaina 3.12. Kaijalassa meitä odottaa lämpimän saunan lisäksi pizzatarjoilu sekä takka, jonne saa halutessaan tyrkätä myös omia eväitä paahtumaan. 

Kaijalanniemi löytyy luonnon helmasta Palokkajärven rannalta. Matkaa on noin 5 km Jyväskylän keskustasta. Voit saapua paikalle porukalla pyöräillen, omin kulkupelein tai yhteisellä bussikyydillä. Bussi lähtee Agoran edustalta klo 16:30 ja paluumatka Kaijalasta alkaa klo 22:30. Bussikyydin hinta varmistuu lähempänä joulusaunan ajankohtaa, mutta hinta on aikaisempina vuosina ollut alle 5 €. 

Ilmoittautuminen joulusaunaan aukeaa 18.11. klo 12 ja sulkeutuu 25.11. klo 12. Ilmoitathan seuraavat tiedot ilmoittautumisesi yhteydessä:
1.) Tuletko paikalle omalla kulkuneuvolla, porukassa pyöräillen vai yhteisellä bussikyydillä?
2.) Erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat

Huom! Tapahtumakantaan joulusaunan maksimiosallistujamääräksi on asetettu 50. Tämä johtuu siitä, että joulusaunabussiin ei mahdu enempää kyytiläisiä. Voit ilmoittautua varasijoille, jolloin todennäköisesti pääset silti mukaan saunalle.

 

MITÄ? Stimuluksen perinteikäs joulusauna!

MISSÄ? Kaijalan saunalla (Kaijalanniemi 25)

MILLOIN? 3.12. kello 16:30 eteenpäin

MITÄ MAKSAA? Bussikyyti €?, muutoin joulusauna ei kustanna mitään!

MITÄ MUKAAN? Saunavälineet, oma pefletti sekä niin halutessasi omia pelejä ja nameja!

 

Tarkistathan vielä ennen ilmoittautumista ilmoittautumisen pelisäännöt: http://stimulus.fi/ilmosaannot.php. Tapahtuma löytyy myös Facebookista (https://www.facebook.com/events/2495839707200916/).


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.