Tapahtumat → Pikkujoulut 2019

Pikkujoulut 2019

Ajankohta: 27.11.2019 klo. 18:00

Paikka: Club Escape

Tyyppi: BileetHyvä Stimppalainen, tervetuloa vuoden säihkyvimpiin juhliin! On aika kaivaa esiin isoäidin puuhkat ja helmikorut, sillä tämän vuoden pikkujouluja juhlitaan Great Gatsby -teemalla.

Saavu siis paikalle kaupungin hienostuneimpaan salakapakkaan Club Escapeen 27.11 klo 18. Älä kuitenkaan huolestu, jos isoäitisi kaapit ovat tyhjillään, sillä juhlapaikalta löytyy rekvisiittaa potretteja varten. Luvassa on upeita esityksiä, arpajaiset, syötävää ja tanssiesitys.

Samalla kuin tanssit itsesi onnelliseksi, voit tuoda iloa myös muille. Halutessasi voit tuoda mukanasi noin 5 euron lahjan hyväntekeväisyyteen. Myös arpajaisten tuotot menevät hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna kohteena on MIELI Suomen Mielenterveys Ry.

Ilmoittautuminen tapahtuu Stimuluksen sivujen tapahtumakannassa, mainitsethan samalla erityisruokavalioisi (kasvisruokavaliota ei tarvitse erikseen ilmoittaa)! Merkkejä on vain 200:lle ensimmäiselle, joten saavuthan ajoissa!

In English:
Welcome to Stimulus’ annual pre-Christmast party! This year our theme is Great Gatsby. In the party, we will have many kinds of performances to keep you entertained. You will also have a chance do donate a small (5 euros) Christmas present. The party starts at 18:00 at Club Escape.

MITÄ/WHAT: Stimuluksen pikkujoulut
MISSÄ/WHERE: Club Escape
MILLOIN/When 27.11 klo 18
MITÄ PÄÄLLE/WHAT TO WEAR: Great Gatsby -teeman mukaiset juhlavaatteet
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
MIKSI/WHY: A little party never killed nobody ❤


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.