Tapahtumat → Järjestöinfo

Järjestöinfo

Ajankohta: 28.10.2014 klo. 18:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali, Agora

Tyyppi: Muu tapahtumaTervehdys rakkaat kanssaopiskelijat! Tässä tulee tärkeää infoa erityisesti fukseille ja kaikille niille, jotka eivät ole täysin perillä psykologian järjestökentästä.
 
Tänä syksynä järjestöinfo pidetään Lea Pulkkisen salissa tiistaina 28.10 klo 18.00. Tilaisuudessa esittäytyvät KePsy, Psyli, SPOL, EFPSA ja PSV. Jos yksikin noista lyhenteistä on sinulle vielä vieras, olet enemmän kuin tervetullut paikan päälle kuulemaan asioista. Eikä haittaa, vaikka kaikesta kaiken tietäisitkin, sillä nyt on oiva tilaisuus päästä näkemään eri järjestöjen edustajia ja esittämään itseä askarruttavia kysymyksiä.
 
Paikan päällä pääset lisäksi liittymään Suomen Psykologiliiton jäseneksi helpommin kuin koskaan (ja kuulet, miksi se on tärkeää ja hyödyllistä jo opiskeluvaiheessa)!
 
Kuten aina, tarjolla on hyvää syötävää sekä juotavaa! Tästä syystä pyydänkin teitä ilmoittautumaan vaikka saman tien.
Huomaathan, että lisätiedot kohtaan sinun tulisi muistaa kirjoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiasi sekä joisitko paikan päällä mieluiten olutta, siideriä vai jotain muuta. Tapahtumaan ei ole maksimiosallistujamäärää, joten tällä kertaa ei tarvitse olla salamaakin nopeampi. Toivon silti kaikkien ilmoittautuvan. Muuten voi jäädä nälkä tai jano! :)
Ja ilmoitattehan, jos jouduttekin perumaan osallistumisenne.
 
Tiivistyksenä:
Fuksit paikalle (ja muutkin järjestöistä kiinnostuneet)!
Ti 28.10 klo 18.00 @ Lea Pulkkisen sali.
Ilmoittautumiset Stimuluksen kantaan (lisätietoihin allergiat ja juomatoive).
 
Ja tässä vielä linkki tapahtuman Facebook-eventtiin: https://www.facebook.com/events/380155375474922/
 
 
 
Jos tulee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.
 
terkuin Maarit Vaija, KePsyn opiskelijaedustaja ja jäsensihteeri


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.