Tapahtumat → Syystori Ruusupuistolla

Syystori Ruusupuistolla

Ajankohta: 17.9.2019 klo. 13:00

Paikka: Ruusupuisto

Tyyppi: Muu tapahtuma--In English below--

Syksy tekee tuloaan ja se tarkoittaa vain yhtä asiaa, on aika tehdä syyssiivous! Käy siis läpi kaapit ja komerot ja tule myymään vanhat vaatteesi ja tavarasi Ruusupuistolle. Samalla voit tehdä hyviä löytöjä myös muiden pöydistä. Ruusupuiston etupiha muuntautuu syystoriksi tiistaina 17.9. klo. 13-16. Tapahtuma on siis ulkona, säävarauksella tietty. Mikäli siis sataa siirrämme tapahtuman sisätiloihin. Jos sinulta siis löytyy kaappisi kätköistä vaatteita ja tavaroita, jotka haluat kierrättää eteenpäin, ilmoittaudu myyjäksi alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen aukeaa HETI ja sulkeutuu maanantaina 16.9. klo 18. Tilaa on ensimmäiselle 25:lle ilmoittautuneelle. Lisätiedot myyjiksi ilmoittautuneille kerrotaan maanantaina.

The fall is coming and that means only one thing, it’s time to clean your closets! So go through your closets and come and sell your old clothes and stuff at Ruusupuisto. The front yard of Ruusupuisto is going to turn into a fleemarket on Tuesday 17th of September from 1pm to 4pm. The event is going to be held outside but if it starts to rain the event will be moved inside. The registration to come and sell at the fleemarket starts IMMEDIATELY and ends on Monday 16th of September at 6pm. There’s room for first 25 sellers. To those who enter will get more info about the event on Monday. You’ll find the info to enter below.

ILMOITTAUTUMISLINKKI MYYJÄKSI/ THE LINK TO ENTER:
https://forms.gle/3PE6muJqUVLM7f6Q9

MITÄ/WHAT: Syystori/Fleemarket
MISSÄ/WHERE: Ruusupuiston etupihalla/At the frontyard of Ruusupuisto
MILLOIN/WHEN: Tiistaina 17.9. klo 13-16/ On Tuesday 17th of September, 1pm-4p

LISÄKSI:
Bändit ja elävä musiikki ovat myös tervetulleita syystorille! Voit tulla siis myös esiintymään Ruusupuistolle. Akustiset osuudet ovat klo. 13-14 ja sähköiset osuudet klo. 14-16. Mikäli haluat esiintyä akustisesti klo. 14 jälkeen, sekin onnistuu. Omat soittimet on otettava mukaan. Jos haluat mukaan, ilmoittaudu soittajaksi alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen alkaa HETI ja päättyy ma 16.9. klo. 18. Lisätiedot soittajille kerrotaan maanantaina.

ILMOITTAUTUMISLINKKI ESIINTYJÄKSI
https://forms.gle/VN29xiZEUpmCyPdR7