Tapahtumat → SPOLuet

SPOLuet

Ajankohta: 1.10.2019 klo. 19:30

Paikka: Helmi

Tyyppi: BileetNiin että mikä ihmeen SPOL? Suomen sotilaspoliisi? Sukupuolta tarkoittava substantiivi kroatian kielellä? Ehei, vaan Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto!

Kun psykologian opiskelija liittyy omaan ainejärjestöönsä, hän liittyy samalla myös SPOLiin. SPOLin tavoitteena saada sinutkin mukaan koko Suomen psykologian opiskelijat kattavaan verkostoon, ja täten saamaan enemmän irti opiskeluajastasi tapahtumien, bileiden, koulutusten, opiskelun tukemisen sekä sinun etujesi valvomisen merkeissä!

SPOLuet on huisin hauska matalan kynnyksen tapahtuma, jota ei kannata jättää väliin. Sen aikana sinulla on oiva tilaisuus kuulla hurjia tarinoita SPOLn vuosittain jäjrjestettävältä risteilyltä KosmoSPOLiitilta taikka enemmän siitä, kuinka sinäkin voit olla tärkeä osa suuren suurta SPOL –perhettä jo tänä syksynä!

Tule siis mukaan viettämään rentoa iltaa Stimuluksen SPOL-edustajien ja muiden keltapöksytoverien kanssa tiistaina 1.10. Helmeen, klo 19:30 alkaen. Illan aikana on mahdollista myös kisata SPOLin Superhyper Mestarifuksi -tittelistä beer pong -turnauksessa!

Tapahtuma on suunnattu lähinnä fukseille, mutta toki muutkin ovat tervetulleita hengailemaan kupposten ja hyvän seuran äärelle :)

 

 

MITÄ?: SPOLuet

MISSÄ?: Karaokebaari Helmi

MILLOIN?: Tiistaina 1.10. klo 19:30 

MIKSI?: Koska sinäkin olet osa SPOLia!