Tapahtumat → Lemmenristeily meets Psykopaatti vol. 3: DUMPIN ILMO

Lemmenristeily meets Psykopaatti vol. 3: DUMPIN ILMO

Ajankohta: 29.10.2019 klo. 14:00

Paikka: Itämeri

Tyyppi: BileetTervetuloa, Välkommen tälle Dumpin ja Stimuluksen rakkaudentäyteiselle Lemmenristeilylle! Onko Itämeren aallot ja Baltic Princess your special place tai haluaisitko löytää vierellesi oman Captain of the Heartsin? Oli vastaus mikä tahansa, liity joukkoon iloiseen, jätä koirasi kotiin ja ota oma tulppa mukaan tälle nyt jo (ainakin melkein) perinteiselle reissulle. Kohteenamme on siis 23h risteily Turun ja Tukholman välillä. Risteilyn ajankohta on tiistai 29.10. – keskiviikko 30.10. Laiva lähtee Turusta klo 20:15 ja palaa Turkuun klo 19:15. Bussin tarkka aikataulu ei ole vielä varmistunut, mutta lähtö on todennäköisesti klo 14-15 välillä, ja palaa Jyväskylään klo 00-01 välillä.

 

Risteilyn hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan, mutta se on n. 30-40e/hlö. Myös varasijoille kannattaa ilmoittautua, sillä kantaa voidaan vielä kasvattaa, mikäli se tulee täyteen. Hintaan sisältyy bussikuljetus Pohjolan Matkan bussilla Jyväskylä-Turku-Jyväskylä, risteily Turusta Tukholmaan 4 hengen hytissä sekä haalarimerkki.

 

Lisämaksusta saa halutessaan lunastaa seuraavia ruokailumahdollisuuksia:

-buffetillallinen ruokajuomineen 34 euroa/hlö
-meriaamiainen 12 euroa/hlö
-lounasbuffee ruokajuomineen 26 euroa/hlö
TAI
-ateriapaketti, sisältäen buffetillallisen, meriaamiaisen ja lounasbuffeen 67 euroa/hlö

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 11.9. klo 12:00 ja sulkeutuu 13.9. klo 18:00. Ilmoittauduthan oman ainejärjestösi kantaan!! Huomioi myös, että ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA HETI ILMOITTAUTUMISHETKESTÄ LÄHTIEN, eli sitä ei voi enää perua ilmoittautumisen jälkeen. Muutama päivä ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin Kide.appiin, jossa matka sekä haluamasi ruokailut maksetaan. Paikkaa ei voi myydä eteenpäin 1.10. jälkeen, koska tietoja ei voi enää muuttaa, kun ne on annettu laivayhtiölle. Laivayhtiö tarvitsee jokaisen risteilijän syntymäajan sekä hyttijaot.

 

Homman helpottamiseksi jokainen matkustaja ilmoittautuu Stimuluksen tapahtumakannassa, maksaa matkansa Kide.appissa sähköpostilla saapuvasta linkistä, ja sen jälkeen jokaisesta hytistä yksi (1) henkilö ilmoittaa muut hytissä olevat henkilöt ja kaikkien hyttiläisten syntymäajat sähköpostilla osoitteeseen tapahtumat@stimulus.fi. Hyttijaot ja syntymäajat täytyy olla lähetettynä 30.9. mennessä. Jos ei ole valmiiksi 4 hengen hyttiporukkaa, ei hätää, teemme hyttijaot ja yhdistelemme alle neljän hengen porukat.

Huomioithan vielä, että Ruotsiin matkustettaessa tulee pyydettäessä pystyä todistamaan henkilöllisyys esim. passilla tai kuvallisella henkilökortilla.

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.