Tapahtumat → Lemmenristeily meets Psykopaatti vol. 3: DUMPIN ILMO

Lemmenristeily meets Psykopaatti vol. 3: DUMPIN ILMO

Ajankohta: 29.10.2019 klo. 14:00

Paikka: Itämeri

Tyyppi: BileetTervetuloa, Välkommen tälle Dumpin ja Stimuluksen rakkaudentäyteiselle Lemmenristeilylle! Onko Itämeren aallot ja Baltic Princess your special place tai haluaisitko löytää vierellesi oman Captain of the Heartsin? Oli vastaus mikä tahansa, liity joukkoon iloiseen, jätä koirasi kotiin ja ota oma tulppa mukaan tälle nyt jo (ainakin melkein) perinteiselle reissulle. Kohteenamme on siis 23h risteily Turun ja Tukholman välillä. Risteilyn ajankohta on tiistai 29.10. – keskiviikko 30.10. Laiva lähtee Turusta klo 20:15 ja palaa Turkuun klo 19:15. Bussin tarkka aikataulu ei ole vielä varmistunut, mutta lähtö on todennäköisesti klo 14-15 välillä, ja palaa Jyväskylään klo 00-01 välillä.

 

Risteilyn hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan, mutta se on n. 30-40e/hlö. Myös varasijoille kannattaa ilmoittautua, sillä kantaa voidaan vielä kasvattaa, mikäli se tulee täyteen. Hintaan sisältyy bussikuljetus Pohjolan Matkan bussilla Jyväskylä-Turku-Jyväskylä, risteily Turusta Tukholmaan 4 hengen hytissä sekä haalarimerkki.

 

Lisämaksusta saa halutessaan lunastaa seuraavia ruokailumahdollisuuksia:

-buffetillallinen ruokajuomineen 34 euroa/hlö
-meriaamiainen 12 euroa/hlö
-lounasbuffee ruokajuomineen 26 euroa/hlö
TAI
-ateriapaketti, sisältäen buffetillallisen, meriaamiaisen ja lounasbuffeen 67 euroa/hlö

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 11.9. klo 12:00 ja sulkeutuu 13.9. klo 18:00. Ilmoittauduthan oman ainejärjestösi kantaan!! Huomioi myös, että ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA HETI ILMOITTAUTUMISHETKESTÄ LÄHTIEN, eli sitä ei voi enää perua ilmoittautumisen jälkeen. Muutama päivä ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin Kide.appiin, jossa matka sekä haluamasi ruokailut maksetaan. Paikkaa ei voi myydä eteenpäin 1.10. jälkeen, koska tietoja ei voi enää muuttaa, kun ne on annettu laivayhtiölle. Laivayhtiö tarvitsee jokaisen risteilijän syntymäajan sekä hyttijaot.

 

Homman helpottamiseksi jokainen matkustaja ilmoittautuu Stimuluksen tapahtumakannassa, maksaa matkansa Kide.appissa sähköpostilla saapuvasta linkistä, ja sen jälkeen jokaisesta hytistä yksi (1) henkilö ilmoittaa muut hytissä olevat henkilöt ja kaikkien hyttiläisten syntymäajat sähköpostilla osoitteeseen tapahtumat@stimulus.fi. Hyttijaot ja syntymäajat täytyy olla lähetettynä 30.9. mennessä. Jos ei ole valmiiksi 4 hengen hyttiporukkaa, ei hätää, teemme hyttijaot ja yhdistelemme alle neljän hengen porukat.

Huomioithan vielä, että Ruotsiin matkustettaessa tulee pyydettäessä pystyä todistamaan henkilöllisyys esim. passilla tai kuvallisella henkilökortilla.

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 138/138 henkilöä

Artte
Samuli
Joonas
Otto
Juuso-Petteri
Peetu
Ekku
Miika
Joonas
Veikko
Kyy
Mikael
Kultsu
Amiraali Kankkunen
jere
Tomas
Joep
Tatuu
Olga
Johannes
Aleksi
RV
goose
Millä
Juho Leskinen
Mikke
rissenikke
jolo
asla
Sini
mlamsa
sa
Taavi
milika
Osku
aleksi
Miska
Sampo
Selim
elaa
Mikko
iips
Ilkka
Pers
jeny
Tsah
JJ
Kaleks of male
Mira
meme
jamjam
Jonas
Said
Olli
Heikkid
Lotta
laku
Sinppa
Meri L
Jallu
Zorro
Mikael
Joonas
Emu
RJ
Erkki
Lk
Anna
Joonas Karhila
esa
Aleksi Kontu
Late
Sannispannis
Jjjj
santail
Tompo LIrttinen
Juha T
Samu
taina
Masa
Sailori
Aurajokikarhu
Horokoira
varmuuden vuoksi mie
rasse
Jenni
migggo
sååli
Il
Annastina
aknijuma
Jonas
Aleksandraaa
Sanni
Veera Mauno
Samuel
Henkka
Topi
uh oh
varmuuden vuoksi mie
Kh
Meeri Leskelä
LWL
Henkka
Jesse
Ee
Milla
Roope
Yltsi
Teemu
Migel
Noniin...Samppa
ts
Savis
Jj
Pessi
jj
Axel
Satu
Misse
Aku
ada
Rgv
Leo
Nix
Ansku
Annu
Harri
Patrik
Sandra
Jale
Blöö
Ootee
Äs
Adi
tommi
Nipa
Onke