Tapahtumat → Järjestöinfo fukseille

Järjestöinfo fukseille

Ajankohta: 17.9.2019 klo. 17:00

Paikka: Ag Gamma

Tyyppi: Muu tapahtumaSinä Stimpan fuksi, juuri sinä siinä! Tiesitkö, että sinusta pitää huolen Stimuluksen lisäksi moni muukin psykologian alaan liittyvä organisaatio? Tämän tapahtuman pyhänä tehtävänä on selkeyttää tätä järjestösoppaa! Illan aikana on myös mahdollista liittyä helposti Psykologiliiton jäseneksi, kunhan ensin kerromme miten SINÄ siitä hyödyt. Ihka ensimmäinen hyödyistä on se, että liittymisen yhteydessä saat haalarimerkin! Tarjolla on myös ilmaista pizzaa ja virvokkeita, joten johan kannattaa saapua paikalle ;)

Illan aikana sinulle tullaan esittelemään viisi eri järjestöä: Psykologiliitto (Psyli), Keski-Suomen Psykologiyhdistys (KePsy), Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto (SPOL), European Federation of Psychology Students' Associations (EFPSA) sekä Psykologien Sosiaalinen Vastuu (PSV).

Tule kuulemaan näistä järjestöistä lisää ja liittymään Psylin jäseneksi! Psyliin kuuluu yli 90% psykologeista, ja siihen saa liittyä jo opiskeluvaiheessa. Kannattaa siis tulla kuuntelemaan ja tekemään päätöksiä itse!

 

Ilmoittautuminen järjestöinfoon on auki 15.9. saakka. (VAIN FUKSEILLE ja TUTOREILLE!) Muistathan mainita ilmoittautumisen yhteydessä erityisruokavaliostasi :)

 

MITÄ?: Järjestöinfo vuosimallia 2019

MISSÄ?:  Yliopistolla, paikka tarkentuu piakkoin

MILLOIN?: Tiistaina 17.9. klo 17 alkaen

MIKSI?: Koska psykalaisena saat kuulua useaan oman alamme upeaan järjestöön, ja sitä kautta saada huikeita etuja!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.