Tapahtumat → SPOLskis

SPOLskis

Ajankohta: 19.10.2019 klo. 12:00

Paikka: Joensuu

Tyyppi: Muu tapahtumaSPOLskis saapuu jälleen mestoille! Ilmoittautuminen alkaa 16.9.!


SPOLskis on psykan uusille fukseille suunnattu tapahtuma, joka järkätään tänä vuonna Joensuussa, lauantaina 19.10.!

Epävarmuus ja hämmennys kuuluvat opiskeluiden aloitukseen, mutta ei hätää, sillä SPOL kertoo kuinka kukin psykalainen voi aloittaa opintonsa sulavasti ja tyylillä! Aamupäivästä on luvassa koulutus, jossa SPOL:n omat hallituslaiset jakavat kokemusta ja viisautta, kuinka fuksivuodesta selvitään monien eri hallintakeinojen ja voimavarojen avulla.

Päivän koulutusosion jälkeen suunnataan susirajan suunnattomaan aavaan mutta yllättävän urbaaniin luontoon, sillä luvassa on jokaisen kanttia koetteleva Amazing race Joensuu! Itäisen iltahämärän laskeutuessa ottavat fuksitiimit toisistaan mittaa selviytyessään checkpointilta toiselle samalla ratkaisten vihjeiden avulla oikean reitin maaliin saakka. Jokaisella etapilla vastaan asettuu tehtäviä, joissa valttia ovat jokaisen fuksin luovuus ja nokkeluus! Luvassa on siis huimaa seikkailua, ongelmanratkaisua ja tietenkin huikeita palkintoja terävimmälle tiimille!

Parhaiten suoritunut tiimi palkitaan jatkoilla, jossa meillä on tilat rentoon hengailuun ja verkostoitumiseen. Jatkot pidetään Joensuun Metsätalolla (samassa rakennuksessa Kelan kanssa).
Tanssijalan vipatus eskaloituu myöhemmin jatkojen jatkoilla, Ilosaaren keskipisteessä, kun bassolinjaa isännöi Kerubi ja Lauantaidisco!

Matkustuksesta Joensuuhun huolehtii SPOL:n virallinen Bilebussi, joka starttaa Turusta 18.10. aamupäivästä (bussin aikataulu ilmoitetaan myöhemmin). Matkan varrella stoppeina toimivat Tampere ja Jyväskylä, joista kaikki psykalaiset voivat nousta kyytiin varattuaan paikan bussista (ilmoittautuminen bussiin tapahtuman ilmoittautumislomakkeen yhteydessä, bussilipun hintaan vaikuttaa kyytiläisten määrä, joten täysi bussi = tosi edullinen reissu!). Perillä majoituksesta vastaavat perinteisesti paikalliset psykalaiset, joiden luo toisilta paikkakunnilta saapuvat vieraat pääsevät lepäämään. Bussin odotetaan saapuvan Joensuuhun samana päivänä illasta.


Lisäinfoa koulutuksen aikatauluista, paikoista, sekä Amazing race Joensuu editionista tulossa SPOLskiksen Facebook-tapahtumaan, joten pysykää kuulolla! Löydät tapahtuman täältä. Raivaa siis kalenterista tilaa ja varmista paikkasi tältä yhdeltä fuksivuoden parhaimmasta tapahtumista!! Nähdään Joensuussa!Ilmoittautuminen alkaa ma 16.9. klo 12 ja päättyy ma 23.9. klo 12. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä:

https://forms.gle/bADwNrjrWeukR9NW6~


Mikä on SPOL? SPOL, Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto (www.psykologianopiskelijat.net), on kattojärjestö kaikille psykan ainejärjestöille Suomessa. Kuulumalla ainejärjestöösi, kuulut automaattisesti SPOL:iin, ja näin kokoamme yhteen kaikki psykat kautta Suomen. SPOL järjestää tapahtumia ja pitää huolta opiskelijoiden edunvalvonnasta kansallisella tasolla sekä toimii linkkinä Psykologiliittoon.