Tapahtumat → Dumpin ja Stimpan melontaretki - Stimpan kanta

Dumpin ja Stimpan melontaretki - Stimpan kanta

Ajankohta: 18.9.2019 klo. 16:00

Paikka: Tavinsulan toimipiste, Taulumäentie 47

Tyyppi: LiikuntaIn english below!

Täyttyikö sinunkin somesi upeista melonta- ja suppailukuvista aurinkoisen kesän mittaan? Jäivätkö nämä suurta suosiota saavuttaneet lajit siitä huolimatta itseltä kokematta? Ei hätää, sillä nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä kokemaan melonta kauniin syksyisessä luonnossa, kun Stimppa ja Dumppi suuntaavat yhdessä vesille! Alkusyksyn raikas ilma, luonnon kauniit värit ja tietenkin mitä parhain seura luovat loistavat puitteet tälle retkelle!

Melonnan saloihin pääsemme tutustumaan Tavinsulan asiantuntevassa ohjauksessa (https://www.tavinsulka.com/) keskiviikkona 18.9. Klo 16-18:00 kahden tunnin mittaisella retkellä. Retkelle osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta, eli voit lähteä huoletta mukaan myös ensikertalaisena! :) Mukaan retkelle mahtuu 20 osallistujaa molemmista ainejärjestöistä. Muistathan tarkistaa, että ilmoittaudut oikean kannan kautta! Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa perjantaina 6.9. Klo 12:00 ja sulkeutuu torstaina 12.9. Klo 12:00. Myös varasijoille kannattaa ilmoittautua, sillä kannat tasataan ilmoittautumisen päätyttyä.

Retken lopullinen hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan ja tulee olemaan 16-19€/osallistuja. Hinta sisältää kanootin vuokran sekä ohjauksen retkellä.

Mukaan retkelle on hyvä varata säänmukaiset, lämpimät vaatteet. Vedenpitävä takki on plussaa, mutta ei välttämättömyys. Lisäksi mukaan tulisi pakata vaihtovaatteet kenkiä myöden sekä pyyhe, kaikki nämä vesitiiviisti pakattuna (esimerkiksi muovipussiin). Myös juomapullo ja mahdollisesti pientä evästä kannattaa varata mukaan.

Retkelle lähdetään Tavinsulan toimipisteeltä osoitteesta Taulumäentie 47, 40200 Jyväskylä. Paikalle on n. 3 kilometrin matka Jyväskylän keskustasta ja sinne pääsee kätevästi kävellen, pyörällä tai halutessaan myös bussilla (esim. Bussi nro 22) tai kimppakyydillä.

Tutustuthan ennen ilmoittautumista myös ilmoittautumisen pelisääntöihin: https://stimulus.fi/ilmosaannot.php

 

MITÄ: Dumpin ja Stimpan melontaretki

MISSÄ: Kokoontumispaikka Taulumäentie 47, 40200 JKL

MILLOIN: Keskiviikkona 18.9. Klo 16-18:00

MITÄ MAKSAA: 16-19€ riippuen osallistujamäärästä

MITÄ MUKAAN: Säänmukainen vaatetus ja juomapullo + vesitiivisti pakatut vaihtovaatteet, kengät ja pyyhe

MIKSI: Koska tätä liikuntaelämystä et halua jättää välistä!

YHTEYSHENKILÖ: Katja Thitz, liikunta@stimulus.fi

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stimulus ry and Dumppi ry canoeing together on Wednesday 18.9, from 16:00 to 18:00.

You don’t need previous experience, Tavinsulka (https://www.tavinsulka.com/) will teach you how to canoe! Come to enjoy a beautiful fall day to a lake in good company.

The first 20 to register from both organizations will be eligible for the canoeing. This is the registeration page for Stimulus members. The registeration will open on Friday 6.9 at 12:00 and close on Thursday 12.9 at 12:00. Depending of how many people will participate, the price would be 16-19€ per person.

 

WHAT: Stimulus ry canoeing with Dumppi ry

WHERE: Taulumäentie 47, 40200 Jyväskylä

WHEN: Wednesday 18.9 at 16:00-18:00

COSTS: 16-19€ depending of the number of participants

WHAT TO TAKE WITH YOU: Warm clothes and a water bottle + change of clothes in a waterproof bag, shoes and a towel

WHY: Because you don’t want to miss this chance!

CONTACT PERSON: Katja Thitz, liikunta@stimulus.fi


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.