Tapahtumat → Kasvisten norsufutis

Kasvisten norsufutis

Ajankohta: 10.9.2019 klo. 15:00

Paikka: Alban ranta

Tyyppi: LiikuntaIn english below!

Syksy on vihdoin saapunut, ja sen kunniaksi järjestetään perinteinen kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnan ainejärjestöjen norsufutisturnaus! Emile, Varkaat, Stimulus, Abakus, Jano ja Pedago ottavat mittaa toisistaan norsufutiksen merkeissä tiistaina 10.9.2019 klo 15:00 alkaen Alban rannassa.

Kyseessä on pehmeällä jumppapallolla pelattava jalkapallo, jossa on tarkoitus tehdä maaleja perinteisiin jalkapallomaaleihin. Jokaisesta ainejärjestöstä muodostuu oma joukkueensa ja joukkueet pelaavat toisiaan vastaan. Jokaisessa joukkueessa olisi hyvä olla vähintään 5 pelaajaa, mutta muuten osallistujia saa olla rajoittamaton määrä. 

Tule rohkeasti mukaan, olitpa sitten yliopistoon tutustuva fuksi tai kokeneempi vanhemman vuosikurssin opiskelija! Tässä turnauksessa asenne ratkaisee, eikä aikaisempaa pelikokemusta tarvitse löytyä. Pelaajien lisäksi kannustusjoukot ovat enemmän kuin tervetulleita! Peleihin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, riittää kun saavut paikalle! :)

 

MITÄ: Kasvisten Norsufutis

MISSÄ: Alban rannassa

MILLOIN: Tiistaina 10.9. Klo 15:00

MITÄ MUKAAN: Haalarit tai muut pelaamiseen sopivat vaatteet sekä rutkasti iloista mieltä!

MITÄ MAKSAA: Ei sitten yhtikäs mitään!

MIKSI: Koska tutustuminen toisiin ainejärjestöihin liikunnallisissa tunnelmissa on huippua!

YHTEYSHENKILÖ: Katja Thitz, liikunta@stimulus.fi

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autumn is finally here and it is time for the traditional elephant ball tournament!

Stimulus is playing elephant ball together with other student organizations, Emile, Varkaat, Abakus, Jano end Pedago on Tuesday 10.9.2019 at 15:00 in Alban ranta (the field next to hotel Alba in Mattilanniemi).

Elephant ball means same as football, but with a gym ball (big and bouncy). You don’t need any previous experience of football or elephant ball and you don’t have to sign up in advance. Just show up on Tuesday to play!

WHAT: Elephant ball

WHERE: Alban ranta

WHEN: Tuesday 10.9 at 15:00

COSTS: nothing! 0€

WHY: Because it’s great to get to know other students by playing elephant ball!

CONTACT PERSON: Katja Thitz, liikunta@stimulus.fi