Tapahtumat → Fuksiaiset 2019

Fuksiaiset 2019

Ajankohta: 26.9.2019 klo. 16:00

Paikka: Startti Lounaispuistolta

Tyyppi: BileetOn koittanut vuosi, jolloin kaikkien kohujen kohde, harvoilla onnekkailla traumaattista pääsykoetta seuraava tuomionpäivä ja painajaismainen alalle sopivuuden mittari on poistunut. Keskuuteemme saapuvat keltanokat eivät ole kohdanneet kuuluisia musteläikkiä tai ryhmähaastattelun kuumottavien arvioitsijoiden jäisiä katseita ja niiden aiheuttamia sydämentykytyksiä.

Koska vanhat eivät voi päästää irti omista soveltuvuuskokeen aiheuttamista traumoistaan, he haluavat päästää fuksitkin kokemaan soveltuvuuskokeiden tunnelman ja varmistua näiden soveltuvuudesta joukkoomme keltaiseen. Siksipä tänä vuonna Fuksiaisten teemana onkin Soveltuvuuskokeet.

 

Tule paikalle asussa, jossa luulet läpäiseväsi soveltuvuuskokeet helpoiten. Olit sitten oman elämäsi keittiöpsykologi, musteläiskän lepakko tai Freudin sohva, saavu paikalle kohtaamaan tämä menneisyyden hirviö. Huomioi, että luovuus on yksi tärkeimmistä arviointikriteereistä ;) Ja lahjonta on totta kai sallittua!

 

Saavu siis Lounaispuistoon Grilli21:n läheisyyteen (yliopiston kirjastoa vastapäätä) klo 16.00. ja tule todistamaan soveltuvuutesi.  Läpäisyä helpottaa, jos muistat ottaa mukaasi sukkahousut, mukin, henkkarit, sopivasti lämmintä vaatetta sekä evästä ja juotavaa sekä itsellesi että kokeen valvojille. Ilta jatkuu Club Escapessa <3
MITÄ? Stimuluksen fuksiaiset 2019

MISSÄ? Lähtöpaikkana Lounaispuisto

MILLOIN? Torstaina 26.9. klo 16 alkaen

MITÄ MUKAAN? Sukkahousut, muki, ruokaa ja juomaa itselle sekä lahjuksiksi rastinvetäjille, rahaa, henkkarit sekä teeman mukainen asusi!

MIKSI? Jotta varmistetaan kaikkien soveltuvuus keltaiseen joukkoomme