Tapahtumat → Stimpan puhepiiri

Stimpan puhepiiri

Ajankohta: 5.4.2019 klo. 16:30

Paikka: Ag D221.3

Tyyppi: Muu tapahtumaStimpan puhepiiri

Perjantaina 5.4. kokoonnutaan ensimmäisen kerran puhepiirin merkeissä rennosti juttelemaan. Stimpan puhepiiri on uusi matalan kynnyksen tapahtuma, jonne jokaisella stimpalla on mahdollisuus tulla jakamaan omia ajatuksia, sekä kuuntelemaan muiden mietteitä vaihtelevista teemoista. Uusien näkökulmien saaminen meitä kaikkia joko henkilökohtaisesti tai ammatillisesti koskettaviin teemoihin on aina mielenkiintoista ja antoisaa.

Perjantain kokoontumisessa jaetaan yhdessä ajatuksia ja tunteita päivän koulutuksen teemaan liittyen: Työskentely lapsikohteisen seksuaalisuuden ja pedofilian kanssa. Mikä mietityttää? Mikä oli mielenkiintosta? Mitä havaitsit itsessäsi? Mitä oivalsit? Mitä vain, mitä haluat jakaa tai olla jakamatta. Puhepiiriin voi tulla, vaikka ei koulutukseen osallistuisikaan.

 

MITÄ: Stimpan puhepiiri

MISSÄ: Agoran D221.3 luokassa

MIKSI: Yhteisöllisyys ja avoin jakaminen turvallisessa stimppaseurassa tuntuu hyvältä, ja uudet näkökulmat herättävät aina mukavaa pohdintaa. Myös päivän koulutuksesta saadaan keskusteluun luultavasti mielenkiintoisia ajatuksia.