Tapahtumat → vappuSiTsIt: Parkun kanta

vappuSiTsIt: Parkun kanta

Ajankohta: 17.4.2019 klo. 18:00

Paikka: Club Escape

Tyyppi: BileetJo joutui armas aika, STImuluksen, puhevieSTIjöiden, dumppariSTIen ja ikaroSTIen vappuSiTsIen. Teemana toimii STI, eli tänä Vappuna jokainen basiSTI, vasikanpaiSTI, alkoholiSTI sekä oman elämänsä STIg pääsee sitsaamaan sopuisaSTI ja villiSTI yhdessä. Herätä siis kaikki aiSTIsi ja suuntaa keskiviikkona 17.4. Club Escapeen erikoiseSTI tai hauskaSTI pukeutuneena.

Vappusitsit sitsataan ke 17.4. klo 18 alkaen Club Escapessa ja ne kustantavat 16 euroa/alkoholillinen ja 10 euroa/alkoholiton menu. Hinta sisältää sitsipaikan, sitsiruoan, 2 pitkää (siideri ja olut), 2 shottia, jälkkärijuoman sekä sisäänpääsyn jatkoille. Sitsien edetessä on mahdollista ostaa lisää sitsivirvokkeita opiskelijahinnoin.

Ilmoittautuminen avataan keskiviikkona 3.4. klo 12 ja se on auki keskiviikkoon 10.4. klo 10 asti. Ilmoittautuminen tapahtuu STImuluksen tapahtumakannan kautta ja jokaiselle ainejärjestölle on oma kantansa. Ilmoittauduthan oman ainejärjestösi kantaan! Kannat tasataan ilmoittautumisen sulkeuduttua, joten myös varasijoille kannattaa ilmoittautua. Muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiasi, erityisruokavaliosi ja jos haluat holittoman menun.

 

MITÄ: Parkun, Dumpin, STImuluksen ja Ikaroksen vappuSiTsIt
MISSÄ: Club Escape
MILLOIN: Ke 17.4. klo 18-22 (Ovet klo 17:30)
MITÄ MAKSAA: 16/10 e (holillinen/holiton)
MITÄ PÄÄLLE: Haalarit +  luovaSTI teeman mukainen asusi
MIKSI: Vapusta jäisi huomattavaSTI riSTIriitaisemmat fiilikset ilman siihen olennaiseSTI kuuluvia vappusitsejä!!