Tapahtumat → Luontoretki Isojärven kansallispuistoon

Luontoretki Isojärven kansallispuistoon

Ajankohta: 3.5.2019 klo. 12:00

Paikka: Isojärven kansallispuisto

Tyyppi: Muu tapahtuma3.-4. toukokuuta matkataan stimppaporukalla Isojärven kansallispuistoon yhden yön yli kestävälle luontoretkelle. Majoittaudumme puolijoukkueteltoissa kamiinoiden lämmössä. Mukaasi tarvitset ainakin makuupussin ja retkialustan.

Isojärven maisemat vievät sinut aikamatkalle kauas menneisyyteen. Miljoonia vuosia vanhojen rotkolaaksojen lomaan rakennetut kämpät ja jätkien käsin tasoittamat polkupyörätiet kuiskivat tarinoita puolen vuosisadan takaisilta savottamailta. Nyt, kun lentojätkät ovat lähteneet, puiston ahkerin metsuri ja tunnetuin asukas on salaperäinen majava. Sitä et välttämättä näe, mutta jälkiä et voi olla huomaamatta.

Tarkemmin Isojärven kansallispuiston nähtävyyksiin pääset tutustumaan seuraavasta linkistä: https://www.luontoon.fi/isojarvi

Kansallispuistoon mennään kimppakyydeillä Jyväskylästä, mikäli osallistujilla on tarpeeksi autoja käytettävissään. Isojärvelle on matkaa Jyväskylästä n. 90km ja matkasta koituvat bensakustannukset jaetaan osallistujien kesken. Lisäksi sovitaan vaellusreitistä, retkivarusteista ja eväistä yhdessä, kunhan osallistujamäärä on varmistunut. Luontoretki tulisi kustantamaan noin 20€/henkilö, hinta tarkentuu myöhemmin.

Halutessasi voit liittyä Stimuluksen retkeilytiimin Facebook-ryhmään, jossa retkestä on ollut alustavaa informaatiota: https://www.facebook.com/groups/280368422162631/

Jos osallistujilla ei ole tarpeeksi autoja käytettävissään, niin vaihtoehtoisesti kansallispuistoon mennään linja-autolla, mutta tällöin matkakustannukset ovat suuremmat.

Ilmoittautuminen luontoretkelle alkaa keskiviikkona 3.4. klo 14:00 ja päättyy keskiviikkona 10.4. klo 12:00. Laitathan ilmoittautumisen lisätietoihin sen, JOS SINULLA ON AUTO KÄYTÖSSÄSI KYSEISENÄ AJANKOHTANA.

 

MITÄ: Yhden yön yli kestävä luontoretki Isojärven kansallispuistoon

MISSÄ: Isojärven kansallispuisto

MILLOIN: 3.-4. toukokuuta

MITÄ MAKSAA: n. 20€/henkilö

MITÄ MUKAAN: Makuupussi ja retkialusta, sovitaan muista tarvikkeista tarkemmin osallistujamäärän varmistuttua

MIKSI: Koska tämä on huikea luontoelämys huikeassa seurassa!

YHTEYSHENKILÖ: Katja Thitz, liikunta@stimulus.fi