Tapahtumat → Stimppojen speksivierailu

Stimppojen speksivierailu

Ajankohta: 9.4.2019 klo. 18:00

Paikka: Seminaarinmäen C-rakennus

Tyyppi: Muu tapahtumaSaammeko esitellä: JYVÄSPEKSI 2019 Kuoleman Tanssi!

 

Lääkäri Herman Goethe on varma, että hänen kyläänsä uhkaa vaarallinen kulkutauti. Goethe on tutkinut ruttoa vuosia ja on päättänyt kehitellä sille vasta-aineen keinolla millä hyvänsä. Goethen tytär Orvo yrittää suostutella isäänsä luopumaan ajatuksesta. Kylän päättävä elin suhtautuu nyrpeästi Goethen esittämiin uhkakuviin ja lääkärin on etsittävä apua muualta. Epätoivoinen Goethe löytääkin avun yllättävästä lähteestä.

 

Samaan aikaan kylässä Kreivi Mycroft von Ulm suunnittelee kaikkien aikojen reivejä, Goethen vastustaja Alkemisti kehittelee kilpaa uusia rohtoja, paikallinen Munkki juoruaa kylän salaisuuksia ja torilla liikuskelee outoja ulkomaalaisia.

Taitaako kylän väki kuoleman tanssin?

 

*********

 

MIKÄ IHMEEN SPEKSI? OMSTART?

 

JyväSpeksi on musiikkia, tanssia sekä improvisaatiota sisältävä poikkitaiteellinen teatteriesitys, jossa yleisön on mahdollista vaikuttaa lavan tapahtumiin. Tämä tapahtuu huutamalla ”OMSTART!”, sekä mahdollisesti jokin toive sisällön tai esitystavan suhteen, esimerkiksi ”OMSTART kiinaksi / romanttisemmin / enemmän aseita jne”. Esiintyjät toteuttavat improvisoiden näitä huudettuja OMSTARTTEJA parhaansa mukaan!

 

JyväSpeksi on poikkitieteellinen yli 80 opiskelijan voimin rakennettu spektaakkeli, joka on ilahduttanut katsojia Jyväskylässä jo vuodesta 2012.

 

*********

 

Esityksen kesto on noin kaksi ja puoli tuntia väliajan (20min) kanssa, mutta vaihtelee riippuen yleisön huutamien omstarttien määrästä, joten varaathan sopivasti aikaa.

 

Speksi somessa:

www.jyvaspeksi.fi

FB: www.facebook.com/JyvaSpeksi

IG: @jyvaspeksi

 

*********

 

Stimulus sponsoroi tänäkin vuonna JyväSpeksiä! Tämä tietää sitä, että speksiliput kustantavat Stimuluksen jäsenille vain 8 euroa, joten nappaa omasi ja rynnitään yhdessä huutamaan omstarttia tiistaina 9.4. Seminaarinmäen C-rakennukselle! Stimuluksen kautta ilmoittautuessasi saat siis lipun hinnasta tuntuvan alennuksen sekä haalarimerkin. Mikäli haluat päästä nauttimaan speksistä useamminkin kuin vain kerran, voit huokaista helpotuksesta, sillä alennettu 8e hinta on voimassa kaikissa Speksin esityksissä stimppatarraa vilauttamalla. Tänä vuonna Speksityöryhmässä stimppalaisilla on toisiksi suurin ainejärjestöedustus, tule siis ottamaan selvää, minkä parissa näin moni stimppalainen on puurtanut koko vuoden!

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa keskiviikkona 13.3. klo 12 ja sulkeutuu sunnuntaina 24.3. klo 23.45.

 

MITÄ: Teatteria livebändillä, tanssilla, improvisaatiolla ja huikealla visuaalisella ilmeellä maustettuna!

MISSÄ: Jyväskylän yliopiston C-rakennuksen juhlasalissa

MILLOIN: 9.4. klo 18.00

MITÄ MAKSAA: 8e (Sisältää lipun ja haalarimerkin)

MIKSI: Koska SPEKSI on nähtävä joka vuosi!