Tapahtumat → Pörssin, Dumpin ja Stimpan vappuskabat

Pörssin, Dumpin ja Stimpan vappuskabat

Ajankohta: 23.4.2019 klo. 14:30

Paikka: Kampuksen kenttä ja sen lähiympäristö

Tyyppi: LiikuntaPääsiäisen jälkeinen viikko startataan tiistaina Dumpin, Stimpan ja Pörssin välisen pesisturnauksen sekä rennon kisailun merkeissä!

Tule kannustamaan ainejärjestösi voittoon, kiertämään hauskoja pihapelirasteja sekä pitämään hauskaa poikkitieteellisessä seurassa. Osallistujille tarjolla pientä purtavaa sekä ahkerimmille ja nopeimmille skabailijoille luvassa ainutlaatuinen haalarimerkki!

Luvassa on muun muassa mölkkyä, normaalia ja mega beerpongia, XL yatzya, renkaanheittopeliä, petankia, polttopalloa sekä NESU:n, JKV:n ja JES:n järjestämät yllätysrastit! Suomen Ekonomit tarjoavat tapahtumassa pientä purtavaa.

Tapahtuman aikana ainejärjestöt mittelöivät pesispelien parissa. Pesispelit Kampuksen kentällä aloitetaan klo 15:00, mutta ennen niitä ja niiden ohella on katsojien mahdollisuus viettää aikaa kentän ympärille pystytettyjen pelien parissa. Mikäli pelikentät kutsuvat, ota yhteyttä ainejärjestösi liikuntavastaavaan. Katsojille tapahtumaan on vapaa pääsy. Tule yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa, pidä hauskaa ja virittäydy vapun tunnelmiin!


MITÄ? Vappuskabailu

MISSÄ? Kampuksen kenttä ja sen lähiympäristö

MILLOIN? Tiistaina 23.4. klo 14:30 alkaen

MITÄ MAKSAA? Ei sitten yhtikäs mitään

MITÄ MUKAAN? Haalarit ja iloista mieltä!

MIKSI? Koska vappuviikot ovat vihdoin täällä!

YHTEYSHENKILÖ: Katja Thitz, liikunta@stimulus.fi