Tapahtumat → Vapun katukoristurnaus

Vapun katukoristurnaus

Ajankohta: 29.4.2019 klo. 15:00

Paikka: Norssin yläkoulun ja lukion sisäpihan koripallokentillä

Tyyppi: LiikuntaVappuun on tarjolla hupaisaa vappuliikuntaa Janon, Pedagon, Abakuksen, Emilen, Varkaiden ja Stimuluksen välisessä katukoristurnauksessa! Pelit startataan käyntiin klo 15:00 Normaalikoulun yläkoulun ja lukion sisäpihan koripallokentillä. Jokaista ainejärjestöä on edustamassa yksi joukkue, johon kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Tapahtumaan ei siis tarvitse ilmoittautua, riittää kun tulet paikalle! Paikalle kannattaa tulla myös kannustamaan, sillä sekä pelaajille että kannustajille on luvassa SOOL:n tarjoamat munkit sekä mehua.

Jokaiselle joukkueelle on luvassa yhteensä 3-4 peliä turnauksessa. Joukkueet on jaettu kahteen alkulohkoon ja molemmista lohkoista kaksi parasta pääsee jatkamaan välieriin. Välieriä seuraavat sijoitusottelut: sijat 5-6, pronssipeli ja finaali. Turnauksen voittajalle on luvassa palkinto!

Muistutuksena, ettei koulun alueella saa tupakoida eikä käyttää päihteitä ja pelipaikat on pidettävä siistissä kunnossa. Turnauksen päätyttyä kasvisten yhteinen ohjelma jatkuu peli-illan merkeissä Passionissa!

 

MITÄ: Katukoristurnaus

MISSÄ: Norssin yläkoulun ja lukion pihalla olevilla koripallokentillä, os. Yliopistonkatu 1

MILLOIN: Ma 29.4. Klo 15:00 alkaen

MITÄ MAKSAA: Ei yhtikäs mitään!

MITÄ MUKAAN: Haalarit ja vappumieltä!

MIKSI: Koska vappu ja loistoseura!

YHTEYSHENKILÖ: Katja Thitz, liikunta@stimulus.fi