Tapahtumat → Stimpan Thainyrkkeily

Stimpan Thainyrkkeily

Ajankohta: 3.4.2019 klo. 15:00

Paikka: Jyväskylä Muay Thai, Kuntomaailman yhteydessä, Ahjokatu 14-16, 40320 JKL

Tyyppi: LiikuntaHuhtikuussa stimppalaisilla on huikea tilaisuus päästä tutustumaan ainakin monelle ihkauuteen lajiin: thainyrkkeilyyn! Mukaan voi tulla myös, vaikka laji olisikin jo ennestään tuttu.

Muay thai eli thainyrkkeily on muinaisesta thaimaalaisesta sotataidosta kehittynyt kamppailulaji. Thainyrkkeily eroaa tavallisesta nyrkkeilystä siten, että se sisältää lyöntien lisäksi potkuja, kyynerpäälyöntejä, polvipotkuja ja pystypainia eli thaipainia! Thainyrkkeily kehittää kuntoa ja lihaskestävyyttä. Opastusta lajiin saamme Jyväskylän Muay Thain asiantuntevassa ohjauksessa. Laji sopii hyvin kaikille sukupuoleen katsomatta, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita.

Ilmoittautuminen thainyrkkeilyyn alkaa keskiviikkona 20.3. Klo 12:00 ja sulkeutuu keskiviikkona 27.3. Klo 12:00. Mukaan mahtuu huikeat 25 stimppalaista ja osallistumismaksu on vain 5€/henkilö, joten nyt on oivallinen tilaisuus tulla tutustumaan tähän lajiin! Maksu tapahtuu paikan päällä, joten varaathan mukaasi joko käteistä tai maksukortin.

 

MITÄ: Thainyrkkeilyä

MISSÄ: Jyväskylän Muay Thai, Kuntomaailman yhteydessä, Ahjokatu 14-16, 40320 JKL

MILLOIN: Keskiviikkona 3.4. Klo 15:00-17:00

MITÄ MAKSAA: 5€/osallistuja

MITÄ MUKAAN: Sisäliikuntavarusteet (ei kenkiä), juomapullo, omat nyrkkeilyhanskat (jos omistat, mutta eivät välttämättömät)

MIKSI: Koska yhdessä treenaaminen on parasta!

YHTEYSHENKILÖ: Katja Thitz, liikunta@stimulus.fi