Tapahtumat → LeSoKo? - Lettuja sopon ja kopon kanssa!

LeSoKo? - Lettuja sopon ja kopon kanssa!

Ajankohta: 6.3.2019 klo. 16:15

Paikka: Boombox

Tyyppi: Muu tapahtumaJäikö laskiaisen jäljiltä vatsanpohjalle vielä ylimääräistä tilaa kermavaahdolle ja vadelmahillolle? Ei hätää, sillä Stimuluksen kopo ja sopo järjestävät lettukestit keskiviikkona 6.3. Musican Boomboxilla klo. 16.15 alkaen! Näillä kesteillä on viimeistään mahdollisuus kermavaahtoähkyyn, jos laskiaisena et sitä vielä saavuttanut!

Tapahtuma on lettujen syömisen ohella oiva tilaisuus tulla juttelemaan koulutus- sekä sosiaalipoliittisista huolista, murheista ja ajatuksista niistä vastaaville tahoille, minkä lisäksi tapahtumaa toimii myös Stimuluksen yhdenvertaisuussuunnitelman ideoinnin starttitilaisuutena. Voit siis tulla kertomaan, mistä ainejärjestömme yhdenvertaisuus mielestäsi rakentuu tai tulisi rakentua, vaikka et ehtisi varsinaisen kaikille avoimen työryhmän toimintaan osallistumaankaan.

Lettujen ohessa on mahdollista jäädä Boomboxille hengailemaan lautapelejä pelaillen tai vaikka haalarimerkkejä ommellen, joten ota suosikkipelisi mukaan ja tule viihtymään yhdessä muiden stimppojen kanssa!

Nähdään lettukesteillä!

 

Mitä: Lettujen paistelua ja syöntiä sopon sekä kopon kanssa

Missä: Boomboxissa Musica-rakennuksessa

Milloin: 6.3. klo. 16.15-20

Miksi: Koska letut ovat hyviä namskis