Tapahtumat → Stimpan keväinen taideiltama

Stimpan keväinen taideiltama

Ajankohta: 11.3.2019 klo. 17:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali, Agora

Tyyppi: Muu tapahtumaOnko sinullakin jo kevättä rinnassa, ja halu tarjota itsellesi myös hieman sielunruokaa kylmän talven jäljiltä? Kaipaatko irrottautumista akateemisista kahleista ja itseilmaisuasi rajoittavista tehtävänannoista? Tenttistressit voi nyt purkaa kollektiivisesti, ja tukahdutetun luovuuden pääsee samalla päästämään valloilleen maanantaina 11.3., kun Stimpan keväinen taideiltama tekee debyyttinsä. Paikalle voi saapua esimerkiksi maalaamaan, piirtämään, kirjoittamaan, neulomaan tai tekemään muita omia projekteja, tai sitten vaikka valmistelemaan haalareita vappukuntoon merkkien osalta! Voit myös halutessasi tehdä tapahtumasta oman drink & draw -iltasi (OPM), tai vain tulla nautiskelemaan ihanasta stimppaseurasta, ja esimerkiksi askartelemaan vanhoista lehdistä unelmakarttoja! Irrottaudu siis hetkeksi opinnoista, tule ruokkimaan luovuuttasi ja viettämään rentoa aikaa yhdessä!

 

Paikalla on saatavilla paperia, (väri)kyniä, muutamat vesivärit ja siveltimet, sormivärejä, maalauspaperia, vanhoja lehtiä, saksia ja liimaa. Omien tarvikkeiden tuomiseen siis kannustetaan, jotta kaikille taiteilijoille riittää tarvikkeita.

 

Tervetuloa luomaan taidetta ja hengailemaan!

 

MITÄ: Stimpan keväinen taideiltama

MISSÄ: Lea Pulkkisen sali, Agora

MILLOIN: 11.3. klo 17-20

MIKSI: Jokaisessa asuu pieni (tai iso) taiteilija, ja kaikki osaavat tehdä taidetta! Mikäs siis sen parempi tapa tuulettaa ajatuksia, kuin tehdä niistä taidetta hyvässä seurassa!