Tapahtumat → Stimpan Yinjooga

Stimpan Yinjooga

Ajankohta: 12.3.2019 klo. 14:00

Paikka: Studio Laive, Sepänkatu 7

Tyyppi: LiikuntaKaipaatko hengähdystaukoa kevään kiireisiin? Haluatko kenties tulla rentoutumaan tentin jälkeen? Tuntuuko siltä, että oman kehon kuuntelu ja pysähtyminen olisivat paikallaan?

Tähän rentoutumiseen sinulla on mahdollisuus suuresti toivotussa Yinjoogassa. Tämä joogamuoto on Studio Laiveen suosituin ja stimppalaiset pääsevät 12.3 klo 14-15 kokeilemaan Yinjoogaa! Yinjoogassa asennoissa viivytään 3-5 minuuttia, joten tunnelma on hidas ja rauhallinen. Yinjoogassa pääsee sukeltamaan kehon tuntemusten ja hengityksen tarkkailuun. Jokainen saa tehdä harjoitusta omista lähtökohdistaan ja omaa kehoa kunnioittaen. Tämä harjoitus vaikuttaa hermostoon rauhoittavasti ja on luonteeltaan palauttava tarjoten vastapainoa kiireen tunteelle.

Ilmoittautuminen Stimpan Yinjoogaan alkaa 26.2. Klo 12:00 ja sulkeutuu 5.3. Klo 12:00. Mukaan mahtuu 14 nopeiten ilmottautunutta stimppalaista, joten kannattaa toimia nopeasti ilmoittautumisen auetessa! Yinjoogaan osallistuminen maksaa 5,8€/osallistuja, jos osallistujamäärä tulee täyteen. Hinta nousee hieman tästä, mikäli osallistujia on vähemmän. Studio Laiveelle voi saapua 10-15 minuuttia etukäteen ja siellä on unisex-pukuhuone.

 

MITÄ: Yinjoogaa

MISSÄ: Studio Laive, Sepänkatu 7

MILLOIN: 12.3. Klo 14-15

MITÄ MAKSAA: 5,8€/osallistuja (mikäli osallistujamäärä tulee täyteen)

MITÄ MUKAAN: Joustavat liikuntavaatteet, pitkälahkeiset housut ja pitkähihainen paita ovat hyvä vaihtoehto, juomapullo

MIKSI: Koska on tärkeää rentoutua arjen kiireissä!