Tapahtumat → Vappubussi

Vappubussi

Ajankohta: 26.4.2019 klo. 16:00

Paikka: Bussi(t)

Tyyppi: BileetVappubussi on taas täällä! Vuoden 2019 kevät on ollut varmasti raskas kaikille ja mikä kruunaisikaan vapun paremmin kuin perinteinen vappubussi. Nyt kannattaa pistää viimeiset paukkusi tähän finaaliin! Suuren jännityksen ja spekutuksen jälkeen on ilo kertoa, että vappubusseja on kerrankin mahdollista saada kaksi. Jotta tämä kahden bussin unelma täyttyisi, tarvitsemme suuren yleisöryntäyksen bussin ilmoon!!

Kuten aiempinakin vuosina, koristelemme bussin vesiliukoisilla maaleilla omaan tyyliimme sopivaksi ennen lähtöä ja bussien koristelu alkaa klo 16 Aalto-salin edessä. Reittimme kulkee läpi Jyväskylän ja sen lähiseutujen eri kapakoihin ja kuppiloihin tutustuen, aina puoleen yöhön asti, minkä jälkeen halukkaat pääsevät jatkamaan iltaa Club Escapeen.

Tänäkin vuonna Stimuluksen hallitus ja Club Escape haluavat yhdessä kiittää jäsenistöä kuluneesta lukuvuodesta - näin ollen toinen bussi on ilmainen ja hintaa kertyy osallistujille vain toisesta bussista!! Eli siis mitä enemmän Stimppoja sitä halvempi bussi;) Jos ilmoittautujia tulee vain hieman yli yhden bussillisen, pidämme oikeuden perua toisen bussin, jottei tapahtumasta tule liian kallis.

Vappuna 2019 lanseerataan mahdollisen kahden bussin lisäksi myös toinen bussiperinne, nimittäin jokainen osallistuja saa mukaansa myös vappubussihaalarimerkin! Mitä useampana vuonna vietät vappusi bussissa, sitä pidemmän bussin haalareihisi saat ;)

Ilmoittautuminen vappubussiin alkaa maanantaina 1.4. klo 12 ja sulkeutuu 8.4. klo 12!

 

Vappubussiin on mahdollista esittää yksi kaveritoive, mutta sen toteutumiseksi molempien kaverusten pitää merkata lisätietoihin toistensa nimet (emme ota toiveita jälkikäteen sähköpostilla tai viesteillä, jotta ilmo olisi tasavertainen kaikille).

 

MITÄ? Vappubussi vol. 6

MISSÄ? Jyväskylässä ja lähiseuduilla, lähtö Aaltosalin edestä

MILLOIN? Perjantaina 26.4. klo 16

MITÄ MAKSAA?  7-12e osallistujamäärästä riippuen

MITÄ MUKAAN? Omat pullot, halutessasi evästä, rahaa ja kovin meininki ikinä!

MITÄ PÄÄLLE? Haalarit!

KENELLE? Stimppalaisille!

MIKSI? Tarvitseeko syitä edes kertoa?